Η αξιοπιστία παραμένει το δυνατό χαρτί του Nissan Qashqai

Η αξιοπιστία παραμένει το δυνατό χαρτί του Nissan Qashqai

Κώστας Παστρίμας
Η αξιοπιστία παραμένει το δυνατό χαρτί του Nissan Qashqai
Οι καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισαν ότι το δημοφιλές ιαπωνικό μοντέλο είναι το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο του κόσμου.

Η Nissan έχει μακρά παράδοση στον τομέα της αξιοπιστίας έχοντας αποσπάσει πολλαπλά βραβεία και κυρίως έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού. Για μια ακόμα φορά λοιπόν, ένα μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας κατάφερε να διακριθεί στον τομέα της αξιοπιστίας κατακτώντας το κοινό, αυτήν τη φορά, της Βρετανίας.

Το νέο Nissan Qashqai ανακηρύχθηκε το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο της Μεγάλης Βρετανίας, μετά από έρευνα σε 50.000 Βρετανούς καταναλωτές. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στη Βρετανία, το Qashqai αναδείχθηκε ηγέτης μετά από μια ετήσια έρευνα αξιοπιστίας που διεξήχθη από την αξιοσέβαστη οργάνωση καταναλωτών Which?. Δεν είναι τυχαίο ότι το μοντέλο βαθμολογήθηκε με πέντε αστέρια, με τους κριτές να ξεχωρίζουν την πρακτικότητα, την αξιοπιστία και τον οικογενειακό χαρακτήρα.

Nissan

Ο Ντέιβιντ Μός, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Έρευνας και Ανάπτυξης στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που τόσο οι πελάτες μας, όσο και οι ειδικοί κριτικοί, έχουν αναγνωρίσει την ποιότητα και την ανθεκτικότητα του νέου Qashqai. Οι μηχανικοί μας υπέβαλαν το αυτοκίνητο σε μια σειρά εξαντλητικών δοκιμών κατά τη φάση ανάπτυξής του για να εξασφαλίσουν τα υψηλότερα πρότυπα αξιοπιστίας, επομένως είναι πραγματικά ευχάριστο να λαμβάνουμε αυτήν την αναγνώριση από τους ανθρώπους που το οδηγούν καθημερινά».

Nissan

Το Κέντρο Έρευνας της Nissan στο Κράνφιλντ της Βρετανίας έχει αναλάβει ένα εντατικό πρόγραμμα δοκιμών στο Qashqai προκειμένου να διασφαλιστούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας της ιαπωνικής μάρκας. Ανάμεσα στα τεστ είναι το «Climatic Four-poster Vibration Rig», που προσομοιώνει τρία χρόνια οδήγησης σε μόλις πέντε εβδομάδες, σε συνθήκες υπερβολικά ζεστού και κρύου καιρού. Το νέο Qashqai είναι διαθέσιμο στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan.

Nissan

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!