Dacia: Τρολάρει τις πολυτελείς μάρκες, χαρίζοντας... θερμοφόρες

Dacia: Τρολάρει τις πολυτελείς μάρκες, χαρίζοντας... θερμοφόρες

Κώστας Μπιτσικώκος
Dacia: Τρολάρει τις πολυτελείς μάρκες, χαρίζοντας... θερμοφόρες
Την ώρα που αρκετές μάρκες προσπαθούν να βγάλουν... από την μύγα ξύγκι, η Dacia προτείνει οικονομικές λύσεις για προστασία από το κρύο.

Καθώς περνάμε στην εποχή που οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα μετατραπούν σε παρόχους κινητικότητας, φαινόμενα όπως η καταβολή συνδρομής για θερμαινόμενα καθίσματα θα γίνονται όλο και πιο συχνά. Η Dacia, γνωστή για τα προσιτά στην αγορά και χρήση μοντέλα της, έχει την απάντηση και σε αυτόν τον τομέα.

Τρολάροντας τις μάρκες που ζητούν επιπλέον χρήματα για να «ξεκλειδώσουν» τα θερμαινόμενα καθίσματα στα μοντέλα τους, η Dacia Μεγάλης Βρετανίας προσφέρει δωρεάν θερμοφόρες στους οδηγούς! Το διήμερο 1-2 Φεβρουαρίου, θα μπορούν να απευθυνθούν στις αντιπροσωπείες της μάρκας σε Λονδίνο, Μάντσεστερ και Σουόνσι, προκειμένου να παραλάβουν τις θερμοφόρες.

Μάλιστα η Dacia παρέχει στάνταρ τα θερμαινόμενα καθίσματα στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού των Sandero Stepway, Duster και Jogger και – όπως τονίζει – χωρίς να απαιτείται πληρωμή για τη χρήση τους.

«Οι θερμοφόρες που προσφέρει είναι ένα δείγμα χιούμορ, όμως επισημαίνουν την κατεύθυνση που ακολουθεί η αυτοκινητοβιομηχανία σχετικά με τη συνδρομή για ορισμένα συστήματα του οχήματος. Το να ζητάς από τον κόσμο να πληρώσει έξτρα για να ενεργοποιήσει εξοπλισμό που έχει ήδη εγκατασταθεί από το εργοστάσιο στα αυτοκίνητα είναι κάτι που δεν το κάνει η Dacia. Πιστεύουμε στην απλότητα και για αυτό προσφέρουμε στους πελάτες μας τεχνολογία που κάνει την οδήγηση πιο άνετη», σχολίασε ο Λουκ Μπρόαντ, Διευθυντής της Dacia στην Μ. Βρετανία.

Dacia

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!