Το μέλλον της Nissan μέσα από το Max-Out EV

Το μέλλον της Nissan μέσα από το Max-Out EV

Κώστας Παστρίμας
Το μέλλον της Nissan μέσα από το Max-Out EV
Το Nissan Futures μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο όραμα της εταιρείας για το μέλλον.

Το Νοέμβριο του 2021 η Nissan είχε παρουσιάσει το μεγαλεπήβολο σχέδιό της Ambition 2030 βάζοντας τις βάσεις για τα επόμενα βήματα της κρίσιμης δεκαετίας που διανύουμε. Σε εκείνη την παρουσίαση η Nissan είχε δείξει σε ψηφιακή μορφή ένα όχημα το οποίο ονόμασε Max-Out EV που δημιουργήθηκε για να δείξει το μελλοντικό πλάνο σχεδιασμού της ιαπωνικής μάρκας.

Μπαίνοντας στο 2023 η Nissan πραγματοποίησε τη διοργάνωση Nissan Futures μέσα από την οποία θέλει να δώσει το στίγμα στις μελλοντικές μετακινήσεις. Στην εκδήλωση η εταιρεία έφερε σε φυσική μορφή το Max-Out EV που είχε πρωτοπαρουσιάσει πριν από δύο χρόνια και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τη βιώσιμη και καινοτόμο κινητικότητα του μέλλοντος.

Nissan

Το Nissan Futures, πραγματοποιείται στον Εκθεσιακό χώρο των κεντρικών της εγκαταστάσεων (Nissan Global Headquarters Gallery), από τις 4 Φεβρουαρίου έως την 1 η Μαρτίου και περιλαμβάνει διαδραστικά δρώμενα με τους επισκέπτες, συζητήσεις σε πάνελ με ειδικούς και διάφορες προβολές. Στόχος είναι να παρουσιάσουν τις καινοτομίες της μάρκας στην ηλεκτροκίνηση, την ευφυΐα στα οχήματα, τη διαχείριση ενέργειας, την επαναχρησιμοποίηση της μπαταρίας των αυτοκινήτων και πολλά άλλα.

Nissan

Παράλληλα με το Max-Out EV, η Nissan δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο Vehicle-to-Everything (V2X) και την επαναχρησιμοποίηση των μπαταριών, μέσω δύο συζητήσεων, στις 21 Φεβρουαρίου, μεταξύ των ειδικών της Nissan και των συνεργατών της. Αυτά τα πάνελ θα διερευνήσουν πώς η Nissan ηγείται της βιομηχανίας μέσω της συνεργασίας της με λοιπούς εταίρους, για να προετοιμαστεί για τις διάφορες προκλήσεις και ευκαιρίες που θα φέρει η επερχόμενη μεγάλης κλίμακας μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα.

Nissan

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!