Ford: Νέα έκδοση Vivid Ruby για το Puma

Ford: Νέα έκδοση Vivid Ruby για το Puma

Κώστας Παστρίμας
Ford: Νέα έκδοση Vivid Ruby για το Puma
Η Ford φέρνει στην Ελλάδα την μοναδική έκδοση Vivid Ruby του δημοφιλέστατου Puma.

Το Ford Puma είναι από μόνο του ένα πολύ ξεχωριστό σχεδιαστικά αυτοκίνητο το οποίο έχει κερδίσει το κοινό. Το μεσαίο SUV εκτός από τον σχεδιασμό του έχει εξαιρετικά οδηγικά στοιχεία που το κατατάσσουν ανάμεσα στα πιο διασκεδαστικά και ασφαλή μοντέλα της κατηγορίας, ενώ η τεχνολογία του είναι απαράμιλλη.

Πλέον η Ford ενισχύει την γκάμα του Puma με την έκδοση Vivid Ruby. Η νέα αυτή έκδοση διατηρεί όλα τα γνωστά πλεονεκτήματα της γκάμας Puma απογειώνοντας συγχρόνως τόσο την αισθητική όσο και τον εξοπλισμό που απολαμβάνουν οι πελάτες.

Ford

Η Vivid Ruby έκδοση είναι διαθέσιμη με τον γνωστό βενζινοκινητήρα 1.0L EcoBoost mHEV της Ford ο οποίος αποδίδει 155 ίππους και συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Είναι διαθέσιμο στον ζωηρό χρωματισμό Beautiful Berry τα οποία συνδυάζονται με μαύρη αεροτομή και μαύρη οροφή.

Ford

Εκτός όμως από την αναβαθμισμένη αισθητική των εξωτερικών του επιφανειών, το νέο Ford Puma Vivid Ruby προσφέρει κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του νέου Puma βρίσκουμε ζάντες 18 ιντσών, προβολείς LED, μάσκα και προφυλακτήρες της σειράς ST-Line, πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ηχοσύστημα B&O, σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC 3, πέντε επιλογές οδήγησης και σπορ δερμάτινο τιμόνι μεταξύ άλλων.

Ford

Η τιμή του νέου Ford Puma Vivid Ruby διαμορφώνεται στα 33.214 ευρώ. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στις εκθέσεις των Επισήμων Εμπόρων Ford της χώρας μας εντός του Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!