Στην κορυφή της Ευρώπης το Ford Kuga PHEV (vid)

Στην κορυφή της Ευρώπης το Ford Kuga PHEV (vid)

Κώστας Παστρίμας
Στην κορυφή της Ευρώπης το Ford Kuga PHEV (vid)
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Ford Kuga PHEV αναδείχτηκε το SUV που προτιμούν οι Ευρωπαίοι.

Η Ford μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει κατασκευάσει το SUV που προτιμούν οι περισσότεροι αγοραστές στην Ευρώπη. Στην εξηλεκτρισμένη έκδοσή του το Ford Kuga PHEV για μια ακόμα φορά βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων σημειώνοντας μάλιστα αύξηση παραδόσεων κατά 20%.

Το Ford Kuga PHEV δεν είναι τυχαία πάντως τα δύο τελευταία χρόνια στην κορυφή των πωλήσεων στην Ευρώπη καθώς συνδυάζει την εγγύηση ποιότητας της Ford, την ανώτερη τεχνολογία στα συστήματα ασφάλειας και φυσικά το αποτελεσματικό υβριδικό σύστημα το οποίο προσφέρει οικονομία, επιδόσεις και μειωμένους ρύπους.

Ford

Εκτός από οικονομία και επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες, το Kuga Plug-in Hybrid προσφέρει ακόμα πιο διαισθητικά χαρακτηριστικά, όπως το FordPass Connect, το οποίο διατηρεί το αυτοκίνητο συνδεδεμένο και βοηθά στην καλύτερη διαχείρισή του μέσα από την εφαρμογή FordPass διαθέτοντας μία σειρά λειτουργιών που αναβαθμίζουν την οδηγική άνεση. Ανάμεσα στα συστήματα συναντάμε την απομακρυσμένη πρόσβαση με Κλείδωμα/Ξεκλείδωμα των θυρών, τον εντοπιστής οχήματος, τον έλεγχο επιπέδου φόρτισης, τον εντοπιστή σταθμού φόρτισης και πολλά ακόμα.

Ford

Η γκάμα του Kuga ενισχύθηκε το 2022 με το Kuga ST-Line X Black Package, ενώ όλα τα μοντέλα μπορούν επίσης να παραγγέλλονται με ειδικά αναπαυτικά καθίσματα για τον οδηγό και το συνοδηγό με την ονομασία Comfort Seat, τα οποία είναι ρυθμιζόμενα σε 18 κατευθύνσεις και εγκεκριμένα από τον κορυφαίο οργανισμό για την υγεία της σπονδυλικής στήλης Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR).

Το κορυφαίο Ford Kuga PHEV.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!