Νέα υπηρεσία χρηματοδότησης από τη Volvo

Νέα υπηρεσία χρηματοδότησης από τη Volvo

Νέα υπηρεσία χρηματοδότησης από τη Volvo
Η Volvo Car Hellas παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τους πελάτες της.

Η Volvo συνεχώς κερδίζει έδαφος στις παγκόσμιες πωλήσεις αυτοκινήτων κάτι που αντικατοπτρίζεται και στην χώρα μας. Για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους πελάτες της στην απόκτηση ενός νέου μοντέλου η Volvo Car Hellas δημιούργησε μια νέα υπηρεσία χρηματοδότησης.

Η Volvo Car Financial Services είναι πιο εύκολη, αξιόπιστη και ασφαλής υπηρεσία με μοναδικό στόχο να παρέχει ειδικά προγράμματα χρηματοδότησης σε πελάτες λιανικής και επιχειρήσεις. Για τους ιδιώτες, έχει δημιουργηθεί το πρόγραμμα Volvo Standard Financing που περιλαμβάνει προνομιακό επιτόκιο, δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και διάρκεια έως 96 μήνες, ενώ προσφέρονται προγράμματα ασφάλισης δανείου για επιπλέον εξασφάλιση κεφαλαίου και δόσεων.

Volvo

Παράλληλα, υπάρχει το πρόγραμμα Volvo Business Financing για τους εταιρικούς πελάτες με ταχεία διαδικασία έγκρισης και δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και διάρκεια έως 96 μήνες. Επιπλέον, για τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, αναπτύχθηκε το πρόγραμμα Volvo RAC Financing, που επίσης παρέχει ταχεία έγκριση, αλλά και τη δυνατότητα εποχικών δόσεων, με διάρκεια έως 48 μήνες.

Volvo

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas, Νίκος Γιαννουσάς, ανάφερε: «Αναβαθμίζουμε συνεχώς την εξυπηρέτηση των πελατών μας, ιδιωτών και επιχειρήσεων, με νέα προϊόντα. Η Volvo Car Financial Services διευκολύνει την απόκτηση ενός Volvo, με επιπλέον ευελιξία και σιγουριά».

Volvo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!