MotoGP: Παρουσιάστηκε η LCR Honda του 2023 (vid)

MotoGP: Παρουσιάστηκε η LCR Honda του 2023 (vid)
Η ομάδα του Λούτσιο Τσεκινέλο παρουσίασε τις μοτοσικλέτες που θα οδηγούν φέτος οι Άλεξ Ρινς και Τακάκι Νακαγκάμι.

Για την Honda το 2023 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά στο MotoGP από πολλές απόψεις. Για να πετύχει τους στόχους της και να επιστρέψει στην κορυφή, το HRC αποφάσισε να επιστρατεύσει δύο κορυφαίους αναβάτες, το Ζοάν Μιρ και τον Άλεξ Ρινς από την Suzuki, με τον έναν να καταλήγει στην εργοστασιακή Repsol Honda και τον δεύτερο στην LCR Honda.

Η ομάδα του Λούτσιο Τσεκινέλο παρουσίασε την ομάδα του 2023 χωρίζοντάς την και πάλι σε δύο κομμάτια. Από την μία πλευρά του γκαράζ είναι φυσικά ο Άλεξ Ρινς ο οποίος θέλει να αποδείξει ότι δεν ήταν τυχαίες οι επιτυχίες του στην Suzuki. Η μοτοσικλέτα που θα οδηγεί ο Ρινς θα έχει τα χρώματα της Castrol.

LCR Honda

Από την άλλη μεριά του γκαράζ συναντάμε τον Τάκα Νακαγκάμι. Ο Ιάπωνας έχει ακόμα μια ευκαιρία να δείξει την αξία του καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο MotoGP. Ο Νακαγκάμι θα έχει στο πλευρό του και το 2023 την Idemitsu. Και οι δύο αναβάτες της LCR Honda θα έχουν στα χέρια τους την εργοστασιακή RC213V και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν στην εξέλιξη της μοτοσικλέτας με στόχο μόνο την κορυφή.

LCR Honda

Ο Άλεξ Ρινς σχολίασε: «Αυτή είναι η 7η χρονιά μου στο MotoGP και κάθε χρόνο μαθαίνω κάτι νέο. Έμαθα πολλά κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, δούλεψα υπό πίεση και έμαθα να μένω ήρεμος σε συνθήκες πίεσης και στις μεγάλες ταχύτητες. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έκανα μεγάλο βήμα προόδου στον τομέα της τεχνολογίας, να είμαι ήρεμος και να διαχειρίζονται διαφορετικές καταστάσεις. Θα ξεκινήσω το 2023 με αποφασιστικότητα, θα δουλέψω στη μοτοσικλέτα για να έχουμε καλές προοπτικές».

Βίντεο της παρουσίασης της LCR Honda του Άλεξ Ρινς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!