Ford: Εκρηκτική έκδοση Puma ST Powershift (vid)

Ford: Εκρηκτική έκδοση Puma ST Powershift (vid)

Ford: Εκρηκτική έκδοση Puma ST Powershift (vid)
Η Ford ανακοίνωσε την άφιξη μιας νέας έκδοσης Puma ST Powershift για τους πιο ανήσυχους οδηγούς.

Το Ford Puma βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές crossover στη χώρα μας αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση με την σφραγίδα της Ford. Η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα έκδοση του μοντέλου δίνοντας έμφαση στην σπορ πλευρά του αυτοκινήτου φέροντας το βαρύ λογότυπο ST στο αμάξωμα.

Ford Puma

Το νέο Puma ST Powershift εστιάζει περισσότερο στις επιδόσεις καθώς είναι εξοπλισμένο με τον κινητήρα 1.0L EcoBoost. Το αναβαθμισμένο σύνολο με τη χρήση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V εκτοξεύει την ισχύ στους 170 ίππους και μέγιστη ροπή στα 248 Nm. Συνεργάζεται με ένα 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Ford Powershift με χειριστήρια αλλαγών στο τιμόνι,
αυξάνοντας την εμπειρία σπορ οδήγησης στον χρήστη.

Ford

Το βελτιστοποιημένο πλαίσιο του Puma συμπεριλαμβάνει τόσο τις ειδικές ρυθμίσεις του ημιάκαμπτου άξονα και των αντιστρεπτών δοκών, όσο και των πατενταρισμένων ελατηρίων ανακατανομής πλευρικών φορτίων. Όσο για τις επιδόσεις, οι επιταχύνσεις είναι εκρηκτικές με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 7,4 δευτερόλεπτα.

Ford

Ο Στεφάν Μουενζίνγκερ, Διευθυντής Ford Performance στην Ευρώπη δήλωσε: «Η ομάδα της Ford Performance αξιοποίησε όλη την εμπειρία της στην ανάπτυξη του αρχικού Puma ST για να προσφέρει την χαρακτηριστική διασκεδαστική οδήγηση ενός μοντέλου ST χωρίς να απολέσει την πρακτικότητα του compact SUV μας. Έτσι, η νέα μας έκδοση Powershift είναι ακόμη πιο ευέλικτη. Χρησιμοποιούμε ήπια υβριδική τεχνολογία 48V όχι μόνο για να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα, αλλά και για να ενισχύσουμε τη μέγιστη ισχύ και ροπή. Ο πολυβραβευμένος κινητήρας EcoBoost του 1,0 λίτρου συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Ford Powershift με χειριστήρια στο τιμόνι παντρεύοντας τη δυναμική οδηγική εμπειρία με την καθημερινή χρηστικότητα».

Βίντεο του Ford Puma ST Powershift.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!