Tο Citroen 2CV επιστρέφει... σε Playmobil

Tο Citroen 2CV επιστρέφει... σε Playmobil

Κώστας Παστρίμας
Tο Citroen 2CV επιστρέφει... σε Playmobil
Η ευκαιρία μικρών και κυρίως μεγάλων να γνωρίσουν το θρυλικό Citroen 2CV με τη σφραγίδα της Playmobil.

Λίγα είναι τα αυτοκίνητα που έχουν χαρακτηριστεί ανεπανάληπτα. Μοντέλα όπως το Mini Cooper και το VW Beetle δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, όπως φυσικά και το θρυλικό Citroen 2CV το οποίο είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο αυτοκίνητο στον κόσμο.

Η Citroen έχει αποδείξει ότι τιμάει την κληρονομιά της και φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να στηρίζει τα θρυλικά της μοντέλα. Αυτήν τη φορά αυτή η κληρονομιά εκφράζεται μέσα από ένα παιχνίδι του διάσημου κατασκευαστή Playmobil. Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν προκειμένου να δώσουν στο παιδικό κοινό ένα μοναδικό 2CV το οποίο επιστρέφει στα καταστήματα (παιχνιδιών) έπειτα από 75 χρόνια.

Citroen

Το μοντέλο που παρουσιάστηκε στην έκθεση Retromobile στο Παρίσι, είναι μια νέα έκδοση του θρυλικού 2CV που είναι κατασκευασμένο με επαναστατικό σύνολο τεχνικών προδιαγραφών. Το κιτ του παιχνιδιού περιλαμβάνει ένα γαλάζιο 2CV και πολλαπλά αξεσουάρ όπως έναν αγρότη με τις χήνες, το χοίρο του, καθώς και τα δοχεία για το γάλα που παραπέμπουν στην ύπαιθρο. Ένας οδηγός με στολή ναυτικού με χαλαρή εμφάνιση και ένας αστυνομικός που παραπέμπει σε μια ιδιαίτερα αγαπημένη γαλλική ταινία.

Citroen

Επιπλέον, περιλαμβάνεται και μια σειρά από αυτοκόλλητα πολλαπλών χρήσεων, με τα οποία ο καθένας μπορεί να προσαρμόσει το 2CV Playmobil του όπως επιθυμεί. Σημαντικό στοιχείο επίσης είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι κατασκευάστηκε με μηδενικές εκπομπές CO2 με βάρος μόλις 302 γραμμάρια και μήκος 284 χιλ. Το Citroen 2 CV Playmobil θα μεταφέρει ευχάριστα μικρούς και μεγάλους, από 5 έως 99 ετών, στον υπέροχο κόσμο των Playmobil, διεγείροντας τη φαντασία ή τις παιδικές τους αναμνήσεις.

Citroen

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!