Ford: Στην Ελλάδα το Puma Titanium, ποια είναι η τιμή του

Ford: Στην Ελλάδα το Puma Titanium, ποια είναι η τιμή του

Κώστας Παστρίμας
Ford: Στην Ελλάδα το Puma Titanium, ποια είναι η τιμή του
Η Ford παρουσίασε στην ελληνική αγορά την έκδοση Titanium του Puma ήπιας υβριδικής τεχνολογίας.

Η Ford Motor Hellas αποφάσισε να διευρύνει ακόμα περισσότερο την οικογένεια των Puma παρουσιάζοντας την έκδοση Titanium. Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται να δώσει ένα πιο premium αέρα στο μοναδικό crossover της αμερικανικής μάρκας έχοντας έναν εκλεπτυσμένο χρωματισμό και πλούσιο εξοπλισμό.

Το Puma Titanium είναι εξοπλισμένο με τον κινητήρα 1.0 EcoBoost ο οποίος χάρη στην ήπια υβριδική του τεχνολογία είναι πολύ οικονομικός και φιλικός στο περιβάλλον. Η απόδοσή του είναι 125 ίπποι και συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων προσφέροντας ευκολία, άνεση και ομαλή λειτουργία.

Ford

Η νέα έκδοση συνοδεύεται επίσης από πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης. Πιο συγκεκριμένα το Puma διαθέτει 6 αερόσακους, με δυνατότητα απενεργοποίησης αερόσακου συνοδηγού, ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας ESC (Electronic Stability Control) με έλεγχο πρόσφυσης Traction Control (TCS), Hill Start Assist, Lane Keeping Aid/Warning, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με ανίχνευση οχημάτων, πεζών και δικυκλιστών, σύστημα Auto-Start/Stop, 5 διαφορετικά Drive Modes, σύστημα πλοήγησης, ηχοσύστημα με οθόνη αφής 8” και πολλά ακόμα.

Ford Puma

Η τιμή του νέου Ford Puma Titanium έχει οριστεί στις 24.995 ευρώ και μπορείτε να το αποκτήσετε και μέσω ευέλικτης χρηματοδότησης. Το πρόγραμμα Ford Finance προσφέρει επιτόκιο 2,99% με σταθερές δόσεις και διάρκεια 84 μηνών, ενώ η εγγύηση φτάνει τα 8 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ford Motor Ελλάς προσφέρει επίσης στους πελάτες της στην Ελλάδα ένα μεγάλο αριθμό ετοιμοπαράδοτων Ford Puma σε άλλες εκδόσεις και επίπεδα εξοπλισμού (πλην της Titanium).

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!