Παιδιά σχεδιάζουν τα μοντέλα Toyota των ονείρων τους

Παιδιά σχεδιάζουν τα μοντέλα Toyota των ονείρων τους

Κώστας Παστρίμας
Παιδιά σχεδιάζουν τα μοντέλα Toyota των ονείρων τους
Για 16η χρονιά πραγματοποιείται ο θεσμός Toyota Dream Car Contest με πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Το Toyota Dream Car Contest αποτελεί έναν από τους πιο δημιουργικούς θεσμούς στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό ζωγραφικής ο οποίος απευθύνεται σε παιδιά από 7 έως 15 ετών τα οποία σχεδιάζουν με όλη την φαντασία τους τα μοντέλα Toyota που ονειρεύονται για το παρόν και το μέλλον.

Το 2023 είναι η 16η χρονιά που πραγματοποιείται ο θεσμός και πρόσφατα ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο δημιουργικότητας. Εκατοντάδες μικροί ζωγράφοι έλαβαν μέρος στον ελληνικό διαγωνισμό «Toyota Dream Car Contest» που διοργάνωσε η Toyota Ελλάς, διεκδικώντας ένα από τα τρία βραβεία που δίνονται σε κάθε ηλικιακή κατηγορία: παιδιά έως και 7 ετών, παιδιά από 8 έως 11 ετών και παιδιά από 12 έως 15 ετών.

toyota

Οι νικητές κάθε κατηγορίας που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή, κέρδισαν ένα μοναδικό δώρο και
ταυτόχρονα την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι μικροί σχεδιαστές που κέρδισαν θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής. Θα συναγωνιστούν με τα επιλεγμένα έργα των υπόλοιπων χωρών, με τους νικητές του παγκόσμιου διαγωνισμού να ανακοινώνονται τον Αύγουστο 2023.

toyota

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2004, η Toyota έχει λάβει περισσότερες από 8 εκατομμύρια συμμετοχές
από όλο τον κόσμο στον διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ζωγραφικής για παιδιά παγκοσμίως.

toyota

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!