Skoda και ποδηλασία πάνε πακέτο

Skoda και ποδηλασία πάνε πακέτο

Κώστας Παστρίμας
Skoda και ποδηλασία πάνε πακέτο
Η Skoda στήριξε έμπρακτα τη διοργάνωση L’Étape Greece by Tour de France.

Η Skoda πολλά χρόνια τώρα δίνει δυναμικό «παρών» στους μεγάλους ευρωπαϊκούς ποδηλατικούς γύρους όπως το Tour de France και το Giro di Italia. Η παράδοση που έχει δημιουργήσει η εταιρεία είναι σημαντική και η Kosmocar ενισχύει αυτήν την κληρονομιά στηρίζοντας ποδηλατικά δρώμενα και στην Ελλάδα.

Στην Αρχαία Ολυμπία πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση «L’Étape Greece by Tour de France presented by Skoda» στην οποία η Skoda έδωσε βροντερό παρόν. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πάνω από 650 γυναίκες και άνδρες ποδηλάτες από όλον τον κόσμο δοκίμασαν τις αντοχές τους, ακολουθώντας μια απαιτητική κυκλική διαδρομή 150 ή 75 χιλιομέτρων γύρω από τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Skoda

Σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, το επίσημο αυτοκίνητο του «L’Étape Greece by Tour de France presented by Skoda», το αμιγώς ηλεκτρικό Skoda Enyaq iV, καθοδήγησε τους ποδηλάτες των διαδρομών 150km και 75km, ενώ έδωσε και την εκκίνηση των αγώνων με τον χαρακτηριστικό αλυτάρχη να βγαίνει από την οροφή του. Επιπλέον, τρεις κορυφαίοι Έλληνες ποδηλάτες και μέλη της Skoda Cycling Team, οι Γιώργος Μπούγλας, Πολυχρόνης Τζωρτζάκης και Περικλής Ηλίας, εκπροσώπησαν επάξια τη μάρκα στον κορυφαίο ποδηλατικό αγώνα της χρονιάς τερματίζοντας στις κορυφαίες θέσεις.

Skoda Enyaq iV

Ο κ. Μάνος Δρακωτός, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Skoda της Kosmocar, σχολίασε: «Η ιστορία της Skoda είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποδηλασία από την ίδρυση της εταιρείας η οποία συνεχίζεται με τον πλέον έμπρακτο τρόπο και στις μέρες μας. Από το 2004 που η Skoda έγινε ο επίσημος συνεργάτης οχημάτων του Tour de France, δεκάδες οχήματά της βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κορυφαίου αγώνα ποδηλασίας. Το L’Étape Greece by Tour de France presented by Skoda μας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουμε τη δέσμευση της Skoda για την ποδηλασία και στη χώρα μας ως Official Mobility Partner».

Skoda Enyaq iV

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!