Νέες ειδικές εκδόσεις για το Citroen C3

Νέες ειδικές εκδόσεις για το Citroen C3

Κώστας Παστρίμας
Νέες ειδικές εκδόσεις για το Citroen C3
Η Citroen λανσάρει τέσσερις καινούριες εκδόσεις του δημοφιλέστατου C3.

Το Citroen C3 δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια μια από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία supermini. Το γαλλικό αυτοκίνητο πάντα ξεχώριζε για τον νεανικό, πρωτοποριακό σχεδιασμό του με την τρομερή άνεση και την αυξημένη τεχνολογία να διακρίνονται ανάμεσα στα ταλέντα του.

Για το 2023 η Citroen φρόντισε να αναβαθμίσει τις εκδόσεις του μοντέλου προσφέροντας τις νέες εκδόσεις YOU!, C-Series, Shine και Elle. Οι νέες αυτές εκδόσεις ξεχωρίζουν για τον πλούσιο βασικό τους εξοπλισμό, την φρέσκια σχεδιαστική προσέγγιση και την υψηλού επιπέδου τεχνολογία που το φέρνουν στην... online εποχή της αυτοκίνησης.

Citroen

Η ειδική έκδοση YOU! ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού το οποίο αναζήτα ένα αυτοκίνητο προσιτό και πρακτικό, προσφέροντας όλον τον απαραίτητο βασικό εξοπλισμό. Ταυτόχρονα έχει δοθεί έμφαση στο μοναδικό στυλ και την εμφάνιση χάρη στις προστατευτικές επενδύσεις στα μαρσπιέ και τα τόξα των θόλων, στην οροφή bi-ton και τους καθρέπτες σε λευκό χρώμα και το αποκλειστικό λογότυπο You! στα πλαϊνά του αμαξώματος.

Από την άλλη, στην έκδοση C-Series, προσφέρονται εξαιρετικά επίπεδα άνεσης. Η ειδική αυτή έκδοση ξεχωρίζει χάρη στην οροφή bi-ton και το αποκλειστικό διακοσμητικό Color Pack, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πλήρη βασικό εξοπλισμό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, φιμέ τζάμια, τα καινοτόμα καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Citroen

Η έκδοση Shine, εκτός των ανεξάντλητων επιλογών εξατομίκευσης, διαθέτει κορυφαίο βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει σύστημα Connected Navigation, δωρεάν Υπηρεσίες Online συνδεσιμότητας για 3 έτη, κάμερα οπισθοπορείας, καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Citroen

Η μοντέρνα έκδοση Elle ξεχωρίζει για το αποκλειστικό Color Pack, οροφή bi-ton, καθίσματα Advanced Comfort με επένδυση Alcantara/Δερματίνη και την υπογραφή Elle. Επιπλέον, συναντάμε κορυφαίο βασικός εξοπλισμό όπως σύστημα Connected Navigation, δωρεάν Υπηρεσίες Online συνδεσιμότητας για 3 έτη, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, κάμερα οπισθοπορείας και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Οι νέες εκδόσεις του C3 έρχονται με το προνομιακό πρόγραμμα απόσυρσης από τη Citroen.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!