Πάτησαν κορυφή τα επαγγελματικά της Peugeot

Πάτησαν κορυφή τα επαγγελματικά της Peugeot

Κώστας Παστρίμας
Πάτησαν κορυφή τα επαγγελματικά της Peugeot
Η Peugeot απολαμβάνει την κορυφή στις πωλήσεις επαγγελματικών το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα έκανε η Peugeot στον τομέα των ελαφρών επαγγελματικών το 2023 καταγράφοντας κορυφαίες πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο. Πιο συγκεκριμένα, ταξινομήθηκαν 478 ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Peugeot επιτυγχάνοντας 22,7% μερίδιο αγοράς.

Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση 234% της Peugeot στην κατηγορία των LCV σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022, σε μια αγορά που γνωρίζει αύξηση συνολικά κατά 51,4%. Κορυφαίο σε πωλήσεις ανάμεσα στα μοντέλα της Peugeot είναι το Partner με 340 πωλήσεις στην κατηγορία του, η οποία αντιστοιχεί στο 39% της αγοράς.

Peugeot

Θυμίζουμε ότι το Peugeot Partner κέρδισε τον ευρωπαϊκό τίτλο του «International Van of the Year 2019» και βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων της κατηγορίας του.

Peugeot

Πολύ δυνατή ήταν η πορεία του Expert το οποίο εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση με μερίδιο αγοράς 21%. H δε ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου, e-Expert, έλαβε το 2021 τον δημοφιλή τίτλο του «International Van of The Year» καθιστώντας το ως μια εξαιρετική πρόταση στην κατηγορία των ηλεκτρικών compact vans. Αρκετά καλή, τέλος, ήταν η παρουσία επίσης των 208 Pro και Boxer.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!