Ετοιμοπαράδοτη στην Ελλάδα η Mustang Mach-E

Ετοιμοπαράδοτη στην Ελλάδα η Mustang Mach-E

Κώστας Παστρίμας
Ετοιμοπαράδοτη στην Ελλάδα η Mustang Mach-E
Η εκρηκτική ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E είναι άμεσα διαθέσιμη στα σημεία πώλησης της Ford με προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης.

Η Ford Mustang Mach-E αποτελεί για τους περισσότερους ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο. Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που έχουν πειστεί ότι το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της αμερικανικής μάρκας είναι το πιο ολοκληρωμένο της αγοράς προσφέροντας κορυφαία οδηγική απόλαυση, μεγάλους χώρους και πραγματικά μεγάλη αυτονομία χάρη στην αποτελεσματικότητα των συστημάτων μετάδοσης και των μπαταριών του.

Θέλοντας να κάνει ακόμα πιο συμφέρουσα την απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης της Mustang Mach-E, η Ford προσφέρει τώρα στους πελάτες το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV σε συνδυασμό με προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance για πελάτες λιανικής με επιτόκιο μόλις 0,9%.

Ford

Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις του κορυφαίου ηλεκτρικού SUV της αγοράς στη χώρα μας υποστηρίζονται τώρα από 4 χρόνια συντήρηση και σέρβις, όπως και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect (ή 160.00 χλμ.), η οποία είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη, αυξάνοντας έτσι και την αξία μεταπώλησης του οχήματος.Τα συγκεκριμένα προνόμια ισχύουν έως τις 30/06/2023.

Ford

Ένα παράδειγμα για να έχετε μια καλύτερη εικόνα της προσφοράς της Ford είναι η εξής: Στην έκδοση Mustang Mach-E RWD, 269PS - Μπαταρία 75kWh, η αρχική αξία του αυτοκινήτου είναι 64.484 ευρώ. Με μια προκαταβολή 25.900 ευρώ το ποσό χρηματοδότησης μειώνεται στα 38.584 ευρώ, η διάρκεια χρηματοδότησης είναι 60 μήνες και η μηνιαία δόση φτάνει τα 668 ευρώ. Τα έξοδα εγκρίσεως δανείου είναι στα 280 ευρώ, ενώ υπάρχει και ετήσια επιβάρυνση 1,8% από τον ΣΕΠΠΕ.

Ford

Όλες ανεξαιρέτως οι εκδόσεις του προηγμένου σε απόδοση και τεχνολογίες ηλεκτρικού SUV της αγοράς επωφελούνται των προνομίων του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», συμπεριλαμβανομένης ασφαλώς της κρατικής επιδότησης ύψους 8.000 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!