Renault Trafic: Ο ιδανικός συνεργάτης επιστρέφει

Renault Trafic: Ο ιδανικός συνεργάτης επιστρέφει

Renault Trafic: Ο ιδανικός συνεργάτης επιστρέφει
Το Renault Trafic Van συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στον επαγγελματικό στίβο με πλούσιο εξοπλισμό και αναβαθμισμένη πρακτικότητα.

Το Renault Trafic είναι ένα από τα πιο θρυλικά van που έχουν κυκλοφορήσει στους δρόμους της Ευρώπης. Το γαλλικό επαγγελματικό έχει πουλήσει περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια στα σχεδόν 40 χρόνια παρουσίας του και έχει αποδείξει σε πολλαπλές περιπτώσεις ότι είναι ένας αληθινός συνεργάτης για τον απαιτητικό επαγγελματία.

Για το 2023 η Renault προχώρησε σε σημαντικές αναβαθμίσεις στο κορυφαίο της van προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον επαγγελματία. Το γαλλικό van είναι πιο μοντέρνο με την μπροστινή μάσκα και τα full LED φωτιστικά σώματα να συμβάλλουν στην εντυπωσιακή του εμφάνιση. Στο εσωτερικό, η καμπίνα έχει επίσης επανασχεδιαστεί προσφέροντας κορυφαία αισθητική και προσεγμένο φινίρισμα συνδυάζονται την πρακτικότητα με το περιβάλλον ενός επιβατικού αυτοκινήτου.

Renault

Το νέο Trafic είναι διαθέσιμο με δύο επιλογές μήκους 5,08 και 5,48μ. και δύο ύψη 1,967 και 2,498μ. Ο όγκος φόρτωσης κυμαίνεται από τα 5,8 έως και τα 8,9μ. και το μήκος χώρου φόρτωσης φτάνει τα 4,15μ. στην επιμηκυμένη έκδοση L2 με τη θυρίδα φορτίων «μεγάλου μήκους», που βρίσκεται στο διαχωριστικό της καμπίνας. Στον εξοπλισμό συναντάμε νέα οθόνη TFT 4,2 ιντσών, νέο σχεδιασμό στους αποθηκευτικούς χώρους που φτάνουν τα 88 λίτρα μέσα στην καμπίνα, σύστημα Start/Stop και σύστημα συνδεσιμότητας Renault Easy Link.

Renault

Στον κινητήρα, η Renault έχει επιλέξει το diesel σύνολο 2.0L Blue dCi που είναι πλέον πιο ισχυρός και εξασφαλίζει καλύτερη απόκριση. Ανάλογα την έκδοση, ο κινητήρας διαθέτει επιπλέον 5 έως 15 ίππους, αλλά και 10 έως 20 Nm ροπής περισσότερα σε σχέση με το παλαιότερο μοντέλο. Η απόδοσή του λοιπόν ξεκινάει από τους 110 ίππους και φτάνει τους 150 ίππους με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Renault

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!