Renault: Ο Master των επαγγελματικών

Renault: Ο Master των επαγγελματικών

Renault: Ο Master των επαγγελματικών
Η Renault αναβάθμισε το κορυφαίο της van Master λύνοντας τα χέρια του σύγχρονου επαγγελματία.

Πρόσφατα η Renault προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο δημοφιλές επαγγελματικό Trafic και τώρα προχωράει στην αναβάθμιση ακόμα ενός σημαντικού μοντέλου. Πρόκειται για το Master, ένα πολύ αγαπημένο van στην ευρωπαϊκή αγορά το οποίο από το 1980 έχει σταθεί πιστός σύντροφος στους επαγγελματίες.

Το νέο Master έχει αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς ξεκινώντας από το αισθητικό κομμάτι. Αποκτώντας νέα μπροστινή όψη, το πλήρως ανασχεδιασμένο γαλλικό van εναρμονίζεται με την κοινή ταυτότητα των υπόλοιπων μοντέλων της γκάμας επαγγελματικών οχημάτων της Renault. Χαρακτηριστικά είναι οι προβολείς με την φωτεινή υπογραφή C, η ανυψωμένη γραμμή στο καπό και οι αναβαθμισμένοι προφυλακτήρες.

Renault

Στο εσωτερικό υπάρχει επίσης αέρας ανανέωσης χάρη στη χρήση υλικών υψηλότερης ποιότητας. Το ταμπλό έχει μεγαλύτερους χώρους αποθήκευσης (συνολικά 105 λίτρα αποθήκευσης μέσα στην καμπίνα), ενώ υπάρχει και έντονο το στοιχείο της τεχνολογίας με TFT οθόνη 3,5 ιντσών με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης και συνδεσιμότητας. Παράλληλα, ο χώρος στο πίσω μέρος έχει μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος 3,5 τόνων (για οδήγηση χωρίς ταχογράφο και επαγγελματικό δίπλωμα), που δίνει ωφέλιμο φορτίο περίπου 1,5 τόνο και ωφέλιμο όγκο από 8 - 14.8 κυβικά μέτρα.

Renault

Όσο για τον κινητήρα, το νέο Renault Master χρησιμοποιεί έναν diesel κινητήρα 2.3 λίτρων ο οποίος με τη βοήθεια δύο τούρμπο αποδίδει 135 ίππους και 360Nm ροπής. Συνοδεύεται από μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ ταυτόχρονα η κατανάλωση είναι πολύ χαμηλή χάρη στην υψηλού επιπέδου τεχνολογία της Renault. Το νέο Renault Master θα το βρείτε ετοιμοπαράδοτο στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Renault σε όλη την Ελλάδα.

Renault

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!