Η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το Ford Puma

Η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το Ford Puma

Η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το Ford Puma
Το νέο πρόγραμμα FordPlus σε φέρνει πιο κοντά στο αγαπημένο σου Ford Puma.

Αν περίμενες υπομονετικά για οποιοδήποτε λόγο να αποκτήσεις το καινούριο σου αυτοκίνητο, τώρα ήρθε η στιγμή να απελευθερωθείς. Η Ford, δημιούργησε ένα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης FordPlus, το οποίο χάρη στα ευέλικτα και ευνοϊκά της χαρακτηριστικά κάνει την απόκτηση του Ford Puma πιο ελκυστική από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, για τη χρηματοδότηση του νέου Puma, η Ford σε συνεργασία με την Ford Finance, προσφέρει σήμερα μέσω του νέου προγράμματος FordPlus ονομαστικό επιτόκιο 2,99%, το οποίο έρχεται να εξασφαλίζει μια συμφέρουσα μηνιαία δόση για όλους τους πελάτες, για οποιαδήποτε έκδοση του δημοφιλούς crossover.

Ford

Το πρόγραμμα FordPlus δεν περιορίζεται όμως μόνο στο χαμηλό επιτόκιο, αλλά προσφέρει τη δυνατότητα προσιτής προκαταβολής η οποία βρίσκεται στο επίπεδο του 20% της αξίας του οχήματος. Ένα παράδειγμα είναι ότι για την έκδοση Ford Puma 1.0L EcoBoost mHEV 125PS Titanium η προκαταβολή να ορίζεται στις 4.799 ευρώ. Ακόμα μια υπηρεσία του FordPlus είναι η δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού οχήματος με όφελος 1.000 ευρώ.

ford

Επιπλέον της χρηματικής διευκόλυνσης του προγράμματος, η Ford εξασφαλίζει τον αγοραστή με εγγύηση 8 ετών. Puma. Στα πλαίσια της 8ετούς εγγύησης, οι ιδιοκτήτες εξακολουθούν να απολαμβάνουν πλήρη κάλυψη, με όλες τις εργασίες αντικατάστασης/επισκευών να πραγματοποιούνται στο εξειδικευμένο Επίσημο Δίκτυο Ford. Θυμίζουμε ότι η 8ετής εγγύηση είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

ford p

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!