Nissan: To Townstar Combi είναι το ηλεκτρικό αστέρι του οικογενειάρχη

Nissan: To Townstar Combi είναι το ηλεκτρικό αστέρι του οικογενειάρχη

Nissan: To Townstar Combi είναι το ηλεκτρικό αστέρι του οικογενειάρχη
Η Nissan προσθέτει στην γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων το νέο Townstar Combi.

Έχοντας θέσει έναν ξεκάθαρο στόχο βιωσιμότητας για την επόμενη δεκαετία, η Nissan ενδυναμώνει το πρόγραμμα Ambition 2030 προσθέτοντας ακόμα ένα ηλεκτρικό μοντέλο στην γκάμα της. Το καινούριο Townstar Combi έρχεται να προσφέρει ενισχυμένη άνεση και χρηστικότητα στον οικογενειάρχη χάρη στους μεγάλους χώρους και τις έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις.

Το Nissan Townstar Combi έχει πολλαπλά ταλέντα και είναι ιδανικό για ιδιώτες και επαγγελματίες που αναζητούν μια βιώσιμη λύση στις μετακινήσεις. Είναι σχεδιασμένο για επιχειρήσεις που μεταφέρουν προσωπικό, για τουριστική εκμετάλλευση αλλά και για οικογενειακές περιπέτειες, με τον εκτεταμένο χώρο αποσκευών 800 έως 2.500 λίτρα και τις δύο σειρές καθισμάτων να δημιουργούν ένα περιβάλλον άνεσης και ασφάλειας.

nissan

Το νέο Townstar Combi είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα 122 ίππων το οποίο συνεργάζεται με μια μπαταρία χωρητικότητας 45 kWh. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί τόσο σε φορτιστή AC (11 ή 22 kW) όσο και σε φορτιστή DC (80 kW) με τους χρόνους επαναφόρτισης να είναι εξαιρετικά ικανοποιητικοί. Η Nissan έχει φροντίσει να εξοπλίσει το νέο μοντέλο με ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως το ProPilot Assist με αυτόματο σύστημα πέδησης και το Intelligent Around View Monitor με περιμετρικές κάμερες συμπεριλαμβανομένης μιας πανοραμικής θέασης.

ni

Ο Νίκολας Τσάν, διευθυντής ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Nissan Europe, σχολίασε: «Στη Nissan, αναγνωρίζουμε ότι οι επιχειρήσεις αλλά και οι οικογένειες εκτιμούν ένα αυτοκίνητο που προσφέρει άφθονο χώρο για να ανταπεξέλθουν στον πολυάσχολο τρόπο ζωής τους. Το Townstar EV Combi σχεδιάστηκε με γνώμονα αυτό. Αναγνωρίζουμε ότι η κατοχή ενός ευέλικτου οχήματος, ικανού να ανταποκριθεί σε ποικίλες απαιτήσεις, είναι ύψιστης σημασίας για τους πελάτες μας. Η τελευταία μας προσθήκη στη γκάμα των EVs θέτει τη χρησιμότητα και την πρακτικότητα στην πρώτη γραμμή, χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ και την άνεση που προσδοκούν οι αγοραστές. Συνεπώς, το Townstar EV Combi είναι η τελευταία απάντηση της Nissan στις δυναμικές ανάγκες των πελατών μας».

ni

Οι τιμές του νέου Nissan Townstar Combi ξεκινούν από τις 41.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του οφέλους του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», καθώς και του οφέλους της κρατικής απόσυρσης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!