Ford: Πότε ανοίγουν οι παραγγελίες για το νέο Explorer

Ford: Πότε ανοίγουν οι παραγγελίες για το νέο Explorer

Ford: Πότε ανοίγουν οι παραγγελίες για το νέο Explorer
Το Ford Explorer ανοίγει το δρόμο για μια νέα γενιά ηλεκτρικών μοντέλων της αμερικανικής μάρκας.

Το νέο Ford Explorer έχει ξεκινήσει να κάνει έντονη την παρουσία του. Το αμιγώς ηλεκτρικό crossover της Ford ουσιαστικά ξεκινάει μια νέα γενιά μοντέλων της μάρκας αντλώντας έμπνευση από τις αμερικανικές ρίζες με μοναδικό ντιζάιν και προηγμένα συστήματα μετάδοσης της κίνησης.

Το Explorer διαθέτει κορυφαία πρακτικότητα προσφέροντας άνετους χώρους και πλούσιο εξοπλισμό. Στην καμπίνα μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα πέντε άτομα σε δύο σειρές καθισμάτων και είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα στοιχεία εκείνα που εξασφαλίζουν ευκολία και άνεση σε κάθε είδους μετακίνηση, τόσο μέσα στην πόλη όσο και έξω από αυτή.

ford

Ο χώρος αποθήκευσης στο πορτμπαγκάζ των 470 λίτρων είναι αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας, ενώ η πόρτα διαθέτει σύστημα hands-free που λύσει τα χέρια των επιβατών του αυτοκινήτου στην περίπτωση που οι τελευταίοι μεταφέρουν αντικείμενα ή αποσκευές με μεγάλο βάρος.

ford

Η κεντρική κονσόλα έχει πολλαπλές θήκες αποθήκευσης 17 λίτρων ανεβάζοντας τον πήχη της πρακτικότητας, ενώ μπορεί ακόμα και να φιλοξενήσει ακόμα και έναν φορητό υπολογιστή 15 ιντσών. Επιπλέον, η Ford έχει φροντίσει τα καθίσματα και το τιμόνι να είναι θερμαινόμενα, ενώ υπάρχει ενσωματωμένο σύστημα μασάζ στους εμπρός επιβάτες.

Το νέο Ford Explorer μπορεί να παραγγελθεί από τα τέλη του τρέχοντος έτους και οι κρατήσεις είναι πλέον ανοιχτές στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford.

ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!