Ford Explorer: Στο επίκεντρο η συνδεσιμότητα

Ford Explorer: Στο επίκεντρο η συνδεσιμότητα

Ford Explorer: Στο επίκεντρο η συνδεσιμότητα
Το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer φέρνει καινοτομίες και στα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Η Ford έχει ξεκινήσει να ξεδιπλώνει τις αρετές του επερχόμενου σημαντικού της ηλεκτρικού μοντέλου Explorer δίνοντάς μας συνεχώς στοιχεία του χαρακτήρα του. Ένα από τα σημαντικά σημεία που το νέο crossover αναμένεται να ξεχωρίζει είναι τα συστήματα συνδεσιμότητας, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης τα οποία θα φέρουν επανάσταση στην κατηγορία.

Ίσως το πιο σημαντικό σύστημα του νέου Ford Explorer είναι το SYNC Move, το οποίο όχι μόνο κρατά τους επιβάτες συνδεδεμένους, αλλά διαθέτει μια επαναστατική κινητή οθόνη αφής 15 ιντσών, η οποία μπορεί να μετακινείται ομαλά τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω. Παράλληλα, στο πίσω μέρος της κρύβει έναν κρυφό και ασφαλή αποθηκευτικό χώρο για μικροαντικείμενα.

Ford

Η εντυπωσιακή κινητή οθόνη αφής του SYNC Move είναι πολύ φιλική στον χρήστη, ενώ προβάλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του συνδεδεμένου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Ford. Μια από τις καινοτόμες λειτουργίες του συστήματος είναι η ασύρματη ενσωμάτωση εφαρμογών. Οι επιβάτες μπορούν ασύρματα να απολαύσουν τη μουσική τους για να κάνουν ευχάριστο τα ταξίδι τους.

Ford

Ανανεωμένο είναι και το σύστημα πλοήγησης του Ford Explorer, το οποίο προτείνει στον οδηγό τις ιδανικές στάσεις για τη φόρτιση του οχήματος κατά μήκος της διαδρομής που έχει επιλέξει. Ο οδηγός μπορεί επίσης να προγραμματίζει τις φορτίσεις του οχήματος, να φροντίζει να είναι ζεστή η καμπίνα πριν φτάσει στο όχημα και πολλά ακόμα. Το SYNC Move είναι συμβατό με λογισμικό Android Auto και Apple CarPlay.

Ford

Εκτός από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, το νέο Explorer είναι εφοδιασμένο και με σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, τα οποία περιλαμβάνουν, το Assisted Lane Change το οποίο προσφέρει ομαλή και ασφαλή αλλαγή λωρίδας με το πάτημα του μοχλού των φλας, καθώς και το Clear Exit Assist το οποίο προειδοποιεί για ποδηλάτες που πλησιάζουν πριν οι επιβάτες ανοίξουν τις πόρτες στα πολυσύχναστα κέντρα των πόλεων.

Οι κρατήσεις για το νέο Ford Explorer έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην ειδική σελίδα της Ford.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!