F1 - Οι ώρες των τηλεοπτικών μεταδόσεων του Grand Prix Καναδά (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Οι ώρες των τηλεοπτικών μεταδόσεων του Grand Prix Καναδά (vid)
Η δράση από την πίστα Ζιλ Βιλνέβ θα προβληθεί αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

H Formula 1 κάνει αυτή την εβδομάδα το ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού και συγκεκριμένα το Μοντρεάλ του Καναδά. Ο όγδοος αγώνας του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος διεξάγεται στο σιρκουί Ζιλ Βιλνεβ και θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 18 Ιουνίου, στις 21:00 από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+!

Στην εκπομπή «Formula 1 Show» που ξεκινά μία ώρα πριν τον αγώνα, στις 20:00, μπορείτε να παρακολουθήσετε, μεταξύ άλλων, μία αποκλειστική συνέντευξη του Μαξ Φερστάπεν στην κάμερα του ΑΝΤ1. Ο Ολλανδός οδηγός μιλάει αποκλειστικά στην εκπομπή και στη Μαρία Θωμά για τη νοοτροπία και την ψυχολογία του πρωταθλητή, τη σχέση με τον ομόσταυλό του στη Red Bull Racing, Σέρχιο Πέρεζ κ.α.

Ο Πάνος Σεϊτανίδης με τον Λίαμ Κάνινγχαμ

Παράλληλα, ο ηθοποιός Λίαμ Κάνιγχαμ που έγινε ευρέως γνωστός από το ρόλο του Σερ Ντάβος στο επικό «Game Of Thrones», μιλάει αποκλειστικά στον Πάνο Σεϊτανίδη για το μεγάλο του πάθος, τη Formula 1, αλλά κι όσα έκανε στην Ελλάδα την τελευταία φορά που βρέθηκε στα μέρη μας.

Επιπρόσθετα, θα μπορείτε να δείτε αποκλειστική συνέντευξη του Τζορτζ Ράσελ σχετικά με το πλάνο ανάκαμψης της Mercedes-AMG αλλά και πολλά άλλα θέματα.

Formula 1 ANT1

Καλεσμένος στο στούντιο με τους Τάκη Πουρναράκη, Πάνο Σεϊτανίδη και Μαρία Θωμά θα είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Δάρρας.

Στις μεταδόσεις των αγώνων θα βρίσκονται οι Γιώργος Ανανίδας, Κώστας Λεώνης, Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης, με σχόλιο από τον οδηγό της F4, Τζώρτζη Μαρκογιάννη.

Οι ώρες/μέρες των μεταδόσεων

Παρασκευή 16 Ιουνίου
Ελεύθερες δοκιμές 1, 20:30 ANT1+
Ελεύθερες δοκιμές 2, 00:00 ANT1+

Σάββατο 17 Ιουνίου
Ελεύθερες δοκιμές 3, 19:30 ANT1+
Κατατακτήριες δοκιμές 23:00 ANT1+

Κυριακή 18 Ιουνίου
Formula 1 Show (Pre-Race) 20:00 ANT1, ANT1+
Grand Prix Καναδά, 21:00 ANT1, ANT1+
Formula 1 Show (Post-Race) Με τη λήξη του αγώνα ΑΝΤ1+

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!