Opel: O «κεραυνός» εκσυγχρονίζεται

Opel: O «κεραυνός» εκσυγχρονίζεται

Opel: O «κεραυνός» εκσυγχρονίζεται
Η Opel αποκάλυψε το νέο της σήμα, που εκφράζει τη μετάβαση της μάρκας στην ηλεκτροκίνηση.

Η Opel έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα εκδοχή του εμβληματικού συμβόλου της «Blitz», το οποίο θα είναι παρόν σε όλα τα μοντέλα παραγωγής από τις αρχές του 2024. Αυτό το νέο σήμα θα διατηρήσει την κεντρική θέση του στο Opel Compass, το οποίο είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Opel. Επίσης, θα παραμείνει ως σημείο εστίασης στο Opel Vizor, το οποίο αποτελεί το νέο αναγνωρίσιμο «πρόσωπο» της μάρκας. Το έμβλημα του Κεραυνού (Blitz στα Γερμανικά) ενσωματώνει τη στρατηγική της Opel για την ηλεκτροκίνηση.

new opel logo

«Το ‘Blitz’ μας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Συμβολίζει τη δέσμευσή μας για τον εκδημοκρατισμό της καινοτομίας και της κινητικότητας και παράλληλα, επικοινωνεί τη στρατηγική μας στο να γίνουμε μια πλήρως ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη έως το 2028. Ήδη αυτή τη στιγμή, η γκάμα μοντέλων μας περιλαμβάνει 15 ηλεκτροκίνητα μοντέλα και μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι η Opel είναι ηλεκτρική," δήλωσε ο CEO της Opel, Φλόριαν Χουτλ.

new opel logo

«Το ‘Blitz’ είναι το σύμβολο της Bold & Pure φιλοσοφίας μας. Το αιχμηρό, γεμάτο αυτοπεποίθηση νέο ‘Blitz’, τέμνει τον εξωτερικό δακτύλιο, δίνοντας στο έμβλημά μας μια εντυπωσιακή, μοντέρνα εμφάνιση. Δεσπόζει στο κέντρο του Opel Compass, το οποίο αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των μπροστινών, πίσω και εσωτερικών σχεδιαστικών στοιχείων μας», εξήγησε ο Μαρκ Άνταμς, Αντιπρόεδρος Σχεδιασμού της Opel.

new opel logo

Η Opel θα εισάγει σταδιακά το νέο έμβλημα σε όλα τα μοντέλα της, ξεκινώντας από τις αρχές του 2024. Ωστόσο, ο Φλόριαν Χουτλ ανακοίνωσε ότι το νέο λογότυπο θα αρχίσει να εμφανίζεται στα αυτοκίνητα από το τρέχον έτος, δείχνοντας έτσι την προοπτική της Opel για το μέλλον και την ηλεκτροκίνηση. «H IAA Mobility είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αυτοκινήτου στον κόσμο και, επομένως, η ιδανική ευκαιρία για να λανσάρουμε σε ένα μεγάλο, διεθνές κοινό το νέο μας ‘Blitz’. Επιπλέον, έχουμε ετοιμάσει μια έκπληξη που θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες μας στο Μόναχο», δήλωσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!