Ford Bronco: Έφθασε στην Ευρώπη το SUV που πάει παντού (vid)

Ford Bronco: Έφθασε στην Ευρώπη το SUV που πάει παντού (vid)

Ford Bronco: Έφθασε στην Ευρώπη το SUV που πάει παντού (vid)
Το Bronco είναι ένα σκληροτράχηλο 4x4, που θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων στη Γηραιά Ήπειρο. Λίγα αναμένονται και στην Ελλάδα.

Την άφιξη του Bronco στην ευρωπαϊκή αγορά, ανακοίνωσε η Ford. Πρόκειται για ένα αυθεντικό off-road μοντέλο - στα πρότυπα του Ranger Raptor - όμως σε SUV αμάξωμα. Το Bronco στοχεύει στο κοινό που είχε ως σήμερα κύρια επιλογή το Jeep Wrangler. Το τετρακίνητο και τετράθυρο Bronco θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Τα διαθέσιμα Bronco για την Ελλάδα θα είναι ούτως ή άλλως λίγα, λόγω του χαρακτήρα του μοντέλου και της τιμής του.

Το Bronco είναι διαθέσιμο αρχικά στην Ευρώπη στην έκδοση με τον V6 κινητήρα 2,7 λίτρων της οικογένειας EcoBoost. Αποδίδει 335 ίππους και 563 Nm ροπής και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει το σύστημα G.O.A.T. Modes Terrain Management System και την ανάρτηση High-Performance Off-Road Stability Suspension (HOSS) για ευελιξία και πρόσφυση σε όλα τα εδάφη.

Το κοινό μπορεί να το παραγγείλει στην έκδοση First Edition και σε δύο επίπεδα εξοπλισμού: το Outer Banks είναι μία σκληροπυρηνική έκδοση με ικανότητα κίνησης σε κάθε επιφάνεια, ενώ το Bronco Badlands απευθύνεται σε όσους αναζητούν την απόλυτη off-road απόδοση. Στη Γερμανία όπου ανακοινώθηκαν οι τιμές του, το Bronco Outer Banks κοστίζει 74.500 ευρώ και το Bronco Badlands 78.500 ευρώ. Στην Ελλάδα οι τιμές αναμένεται να είναι αρκετά υψηλότερες.

Photo Credits: Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!