Renault: Το νέο Scenic έρχεται και θα είναι ηλεκτρικό

Renault: Το νέο Scenic έρχεται και θα είναι ηλεκτρικό

Κώστας Παστρίμας
Renault: Το νέο Scenic έρχεται και θα είναι ηλεκτρικό
Από το Scenic Vision στο νέο Renault Scenic E-Tech Electric: Η επόμενη εποχή της βιώσιμης κινητικότητας.

Η Renault έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του ολοκαίνουριου Scenic E-Tech Electric, που είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής της γαλλικής εταιρείας που ακολουθεί τη νέα στρατηγική της περί βιωσιμότητας. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο κατηγορίας C και αποτελεί το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο που προέρχεται από την πρωτοβουλία «Renaulution».

Scenic

Το νέο Renault Scenic συνεχίζει το όραμα που παρουσιάστηκε με το πρωτότυπο Scenic Vision κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου ChangeNOW. Αυτό το μοντέλο αποσκοπεί σε μια πιο βιώσιμη κινητικότητα, ενσωματώνοντας προηγμένες τεχνολογίες που συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Scenic

Οι τελικές δοκιμές του Renault Scenic E-Tech Electric θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι, με μια σειρά από αυτοκίνητα που προπαραγωγής που θα δοκιμαστούν στους δημόσιους δρόμους από την ομάδα μηχανικών της Renault. Τα αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο ElectriCity στο Douai, Γαλλία. Τα αυτοκίνητα αυτά θα είναι καλυμμένα με ένα, ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση, μοτίβο της Renault, το οποίο θυμίζει το λογότυπο της μάρκας, ενώ αποτίνει φόρο τιμής στο αντίστοιχο μοτίβο που χρησιμοποιήθηκε και στο νέο Megane E-Tech.

Scenic

Η παγκόσμια πρεμιέρα του Renault Scenic E-Tech Electric θα λάβει χώρα στην έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου, στις 4 Σεπτεμβρίου, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν αυτό το προηγμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!