Αντίστροφη μέτρηση για το Nissan NISMO Festival

Αντίστροφη μέτρηση για το Nissan NISMO Festival

Πάνος Σεϊτανίδης
Αντίστροφη μέτρηση για το Nissan NISMO Festival
Το ετήσιο ραντεβού των φίλων της ιαπωνικής μάρκας θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Φούτζι.

Οι λάτρεις της Nissan και της NISMO θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους αγωνιστικά αυτοκίνητα και τους οδηγούς τους, στο πλαίσιο του 24ου NISMO Festival. Φέτος, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου, στο θρυλικό Fuji Speedway στη Σιζουόκα της Ιαπωνίας.

Nissan Nismo Festival

Το ετήσιο αυτό φεστιβάλ, δίνει στην ιαπωνική εταιρεία τη δυνατότητα να ανταποδώσει τη στήριξη του κοινού και να δώσει στους υποστηρικτές της την ευκαιρία να βιώσουν άμεσα τον ενθουσιασμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του αγωνιστικού DNA της μάρκας.

Όσοι παρακολουθήσουν το φετινό φεστιβάλ μπορούν να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα μοναδικών εμπειριών NISMO, όπως την επαφή με τους οδηγούς, την εμπειρία της πίστας ως συνοδηγοί σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, καθώς και ειδικό περιεχόμενο για παιδιά.

Nissan Nismo Festival

Επίσης, θα υπάρχει μια έκθεση της τελευταίας σειράς αυτοκινήτων της NISMO και παρουσίαση του πλάνου σχετικά με την πρόκληση του βιώσιμου μηχανοκίνητου αθλητισμού χρησιμοποιώντας τεχνολογία EV και καύσιμα χαμηλών ρύπων.

Ο Τακάο Καταγκίρι, πρόεδρος της NMC, είπε: «Φέτος, θέλουμε το φεστιβάλ να είναι ένα μέρος όπου θα μπορείτε να δείτε, να αγγίξετε και να απολαύσετε τα επιτεύγματα της NISMO. Όλοι εμείς στην NMC — οδηγοί, διευθυντές ομάδων και προσωπικό της ομάδας — περιμένουμε πάντα με ανυπομονησία αυτή την ημέρα που ερχόμαστε σε επαφή με τους θαυμαστές μας. Διοργανώνουμε επίσης μια συνάντηση ιδιοκτητών AUTECH. Ελπίζουμε να έρθετε και να απολαύσετε αυτές τις δύο εκδηλώσεις NMC στο έπακρο».

Nissan Nismo Festival

Ο ιστότοπος του NISMO Festival θα είναι διαθέσιμος το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!