Peugeot: Το νέο Ε-3008 ξυπνάει τον… κατάσκοπο μέσα σας

Peugeot: Το νέο Ε-3008 ξυπνάει τον… κατάσκοπο μέσα σας

Κώστας Παστρίμας
Peugeot: Το νέο Ε-3008 ξυπνάει τον… κατάσκοπο μέσα σας
Εν αναμονή της παρουσίασης του Ε-3008 το φθινόπωρο, η Peugeot έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser φωτογραφίες μαζί με ένα… παιχνίδι.

Η Peugeot ξεκινάει την καμπάνια για τη νέα γενιά του E-3008, που θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, με την έναρξη της παραγωγής να είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του 2024. Οι πρώτες teaser εικόνες της ηλεκτρικής έκδοσης του νέου E-3008 δόθηκαν στη δημοσιότητα, ενώ οι Γάλλοι έχουν ήδη αποκαλύψει το εσωτερικό του νέου μοντέλου, και συγκεκριμένα το νέο i-cockpit.

Peugeot E-3008

Η εικόνα που δίνει το E-3008 είναι εντυπωσιακή: Τα τρία διαφορετικά καμουφλάζ που επιλέχθηκαν (Street Art, Optical Art και Prototype) καλύπτουν ορισμένες λεπτομέρειες, αλλά δεν κρύβουν το γεγονός ότι πρόκειται για ένα κουπέ SUV ή Fastback, όπως προτιμούν οι Γάλλοι να το αποκαλούν.

Στην πρώτη ματιά, οι μεγάλοι τροχοί και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος εντυπωσιάζουν, ενώ θα προσφέρονται προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με τη χρήση ενός ή δύο ηλεκτροκινητήρων αντίστοιχα. Η ισχύς της πρώτης έκδοσης φτάνει στους 218 ίππους, ενώ η τετρακίνητη έκδοση προσφέρει συνολική ισχύ 388 ίππων. Όσον αφορά την αυτονομία, το νέο E-3008 θα είναι διαθέσιμο με δύο επιλογές μπαταρίας: μία με χωρητικότητα 60 kWh και μία με χωρητικότητα 86 kWh.

Peugeot E-3008

Όμως, η Peugeot έχει προετοιμάσει μια έκπληξη για όσους συναντήσουν τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα στο δρόμο. Εάν βρεθείτε μπροστά σε ένα E-3008 με καμουφλάζ, μπορείτε να το φωτογραφίσετε, να σκανάρετε τον QR κωδικό που φέρει και να κάνετε εγγραφή στην αντίστοιχη σελίδα. Ίσως είστε ένας από τους 6 τυχερούς που θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το νέο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης για τον Τύπο.

Peugeot E-3008

Η ενέργεια αυτή ονομάζεται #CAMOCATCH και καλεί όλους όσους έχουν την τύχη να δουν ένα από αυτά τα καμουφλαρισμένα PEUGEOT E-3008 να το φωτογραφίσουν (σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας) και να δημοσιεύσουν την εικόνα, μεταξύ 15ης Ιουλίου και 15ης Αυγούστου, στον προσωπικό τους λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο (Facebook και Instagram) συμπεριλαμβάνοντας τις αναφορές #CAMOCATCH και @PEUGEOT.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!