Hyundai Santa Fe: To μεγάλο SUV για απολαυστικές αποδράσεις

Hyundai Santa Fe: To μεγάλο SUV για απολαυστικές αποδράσεις

Hyundai Santa Fe: To μεγάλο SUV για απολαυστικές αποδράσεις
Η Hyundai ακολούθησε διαφορετική φιλοσοφία στη σχεδίαση του Santa Fe, με προσανατολισμό τη βελτιωμένη πρακτικότητα.

Τις πρώτες φωτογραφίες της νέας γενιάς του Santa Fe παρουσίασε η Hyundai. Το μεγάλο SUV εκσυγχρονίζεται τεχνολογικά, όμως η μεγάλη αλλαγή αφορά τη φιλοσοφία σχεδίασης. Το σχετικό τμήμα της εταιρείας επέλεξε να δώσει στο αυτοκίνητο boxy σχήμα, προκειμένου να αποκτήσει πιο ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό.

Η σιλουέτα του Santa Fe θυμίζει αρκετά τα Range Rover, ενώ η κάθετη πίσω πόρτα έχει αυξήσει τον όγκο του χώρου αποσκευών και διευκολύνει τη διαμόρφωση της καμπίνας. Στη 5η του γενιά, το μεγάλο SUV απευθύνεται σε οικογένειες με αγάπη για τις εκδρομές και τις αποδράσεις στην ύπαιθρο. Μάλιστα όταν αναδιπλωθούν πλήρως η δεύτερη και η τρίτη σειρά των καθισμάτων, δημιουργείται ένας τεράστιος επίπεδος χώρος.

Hyundai Santa Fe

Στο εμπρός μέρος συναντάμε τη νέα γρίλια και τα φωτιστικά σώματα σε σχήμα «Η», που διαφοροποιούν το Santa Fe από τα ανταγωνιστικά μοντέλα. Η λογική «Η» διατηρείται και στα πίσω φώτα, τα οποία είναι τοποθετημένα χαμηλά στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Ο περιπετειώδης χαρακτήρας του SUV τονίζεται από τους μεγάλους τροχούς 21 ιντσών, ο μικρός εμπρός πρόβολος και το σχήμα που έχουν οι θόλοι των τροχών.

Hyundai Santa Fe

Το εσωτερικό δεν είναι μόνο άνετο αλλά και πολυτελές, με ποιοτικά υλικά σε όλες τις επιφάνειες. Οι οριζόντιες γραμμές δημιουργούν αίσθηση ευρυχωρίας, ενώ το μοτίβο «Η» συνεχίζεται στους αεραγωγούς. Το ψηφιακό ταμπλό αποτελείται από το κυρτό Panoramic Curved Display (αποτελείται από τις οθόνες 12,3 ιντσών για τον πίνακα οργάνων και το infotainment). Στη βάση της φαρδιάς κεντρικής κονσόλας υπάρχουν δύο θέσεις για ασύρματη φόρτιση κινητών τηλεφώνων.

Λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη του Hyundai Santa Fe δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, κάτι που αναμένεται να γίνει καθώς θα πλησιάζουμε στη διαδικτυακή παρουσίαση του αυτοκινήτου τον Αύγουστο.

Hyundai Santa Fe

Photo Credits: Hyundai

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!