Μοναδικές στιγμές στο MINI Festival Summer Edition

Μοναδικές στιγμές στο MINI Festival Summer Edition

Κώστας Παστρίμας
Μοναδικές στιγμές στο MINI Festival Summer Edition
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή της MINI σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η μεγαλύτερη γιορτή της ΜΙΝΙ, το MINI Festival Summer Edition, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Παραλιακό Πεζόδρομο Αλίμου, όπου οι επισκέπτες απόλαυσαν μουσική, test drives και πολλές εκπλήξεις με φόντο τη θάλασσα.

Ίσως η πιο όμορφη παρουσία στο χώρο του φεστιβάλ ήταν τα μοναδικά Classic Mini τα οποία εντυπωσίασαν τους επισκέπτες. Παράλληλα, υπήρχε ειδικός χώρος για τα μοναδικά γνήσια αξεσουάρ και lifestyle προϊόντα της μάρκας. Η έναρξη της γιορτής έγινε με ένα Sunset Party με ειδικό καλεσμένο τον Τζερόμ Καλούτα και την μπάντα του, ενώ έγινε προβολή της κλασικής ταινίας The Italian Job του 1969 στην οποία πρωταγωνιστούν τα θρυλικά Mini.

Mini

Επόμενος σταθμός ήταν η πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου στις 12 και 13 Ιουλίου, περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες βρέθηκαν την Παραλία Θεσσαλονίκης και θαύμασαν από κοντά τα μοναδικά μοντέλα MINI και Μini Classic. Φυσικά, δεν έλειψε η μουσική με ξεχωριστά dj sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ΖΟΟ Radio και μοναδικές δράσεις για όλη την οικογένεια.

Mini

Μπορεί το MINI Festival Summer Edition να είχε χαρακτήρα φιέστας, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Η MINI με αφορμή το φεστιβάλ, υποστήριξε τον οργανισμό Εναλεία, που έχει ως όραμα να καταστήσει το θαλάσσιο οικοσύστημα βιώσιμο, με δράσεις καθαρισμού των θαλασσών. Στη Θεσσαλονίκη συνέβαλε στην ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ που προσφέρει επί 37 χρόνια πολύτιμο έργο στον αθλητικό και κοινωνικό χώρο.

Mini

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!