Στο Golden Hall χτυπάει η καρδιά της Porsche

Στο Golden Hall χτυπάει η καρδιά της Porsche

Κώστας Παστρίμας
Στο Golden Hall χτυπάει η καρδιά της Porsche
Η Porsche εγκαινίασε ένα καινούριο, βιώσιμο pop-up κατάστημα στην Αθήνα.

Το Porsche Experience Store, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, δημιουργήθηκε για να δώσει την ευκαιρία σε πελάτες και φίλους της μάρκας να ζήσουν την εμπειρία και να έρθουν σε ουσιαστική επαφή μαζί της. Πρόκειται για ακόμη μια επένδυση του ομίλου Μοτοδυναμική, που στρατηγικά αναβαθμίζει την πελατειακή εμπειρία μέσα από μελετημένες κινήσεις.

Το καινούριο pop-up κατάστημα θα δώσει την ευκαιρία στους λάτρεις της Porsche, αλλά και στους μελλοντικούς πελάτες να μπουν στο πνεύμα της μάρκας, να γνωρίσουν από κοντά το στυλ και τη φιλοσοφία της, αλλά και να περιεργαστούν καινούργια μοντέλα.

porsche

Αυτό το κατάστημα είναι μόνο η αρχή της επιθετικής προσέγγισης της Porsche καθώς σχεδιάζει μέσα στο 2023 να αναβαθμίσει ακόμα τρία Porsche Centers στην Ελλάδα. Πρόκειται για το Porsche Center Γλυφάδας και το Porsche Center στη Θεσσαλονίκη τα οποία αναβαθμίστηκαν σημαντικά, ενώ θα ακολουθήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2023 η ριζική ανακαίνιση του Porsche Center στη Μεταμόρφωση.

polaris

Το νέο κατάστημα ξεχωρίζει για το βιώσιμο χαρακτήρα του στην προσπάθεια της Porsche για μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα. Το pop-up store εκπέμπει την κλασική γοητεία της Porsche, αλλά ταυτόχρονα δείχνει το δρόμο της αειφορίας και της προστασίας του περιβάλλοντος, με άξονες την ευελιξία, τη χρήση βιώσιμων και ανακυκλώσιμων υλικών, αλλά και με βάση το περιορισμένο χρονικό διάστημα που θα υφίσταται.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!