Το Defender απέκτησε το δικό του soundtrack (vid)

Το Defender απέκτησε το δικό του soundtrack (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Το Defender απέκτησε το δικό του soundtrack (vid)
Η Land Rover ξεκίνησε συνεργασία με τον μουσικό Kano, αποκλειστικά για το TikTok.

To Land Rover Defender γίνεται το πρώτο μοντέλο της αυτοκίνησης που αποκτά το δικό του account στο TikTok! Η βρετανική μάρκα ακολουθεί μία εναλλακτική οδό σε ό,τι αφορά στην προώθηση του εν λόγω μοντέλου και στο πλαίσιο αυτής, ενώνει τις δυνάμεις της με τον ράπερ, στιχουργό αλλά και ηθοποιό, Kano!

«Το Defender είναι ένα εμβληματικό μοντέλο, τις ρίζες του οποίου εντοπίζουμε στο ξεκίνημα μίας κατηγορίας αυτοκινήτων την οποία πλέον ορίζει! Ως μουσικός, στοχεύω να είμαι όσο πιο αληθινός γίνεται και να καινοτομώ με παρόμοιο τρόπο, ώστε να μπορώ να κάνω ένα ανάλογο ταξίδι. Επιπλέον, το Defender είναι πιο επίκαιρο σήμερα από ποτέ και δεν το μπερδεύεις με κανένα άλλο – αυτό είναι το είδος της αισθητικής που επιδιώκω στη δική μου μουσική», είπε ο Kano.

O διευθυντής του προγράμματος Defender στη Land Rover, Μαρκ Κάμερον, πρόσθεσε: «Το Defender και η μουσική μπορούν να ξεκλειδώσουν δυνατά συναισθήματα, εμπνέοντας ολόκληρες κοινότητες να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο, να ανοίξουν νέους ορίζοντες και να αγκαλιάσουν κάθε είδους περιπέτειες. Η κυκλοφορία του νέου μας λογαριασμού με τον Kano – έναν πρωτοπόρο που βοήθησε στη διαμόρφωση της μουσικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποτελεί πρότυπο σε αυτόν τον κλάδο – είναι ιδανικός για το ντεμπούτο του Defender στο TikTok».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!