Χάρι Κέιν: Νέα ομάδα, νέο αυτοκίνητο (vid)

Χάρι Κέιν: Νέα ομάδα, νέο αυτοκίνητο (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
Χάρι Κέιν: Νέα ομάδα, νέο αυτοκίνητο (vid)
Ο Άγγλος επιθετικός και οι συμπαίκτες του στην Μπάγερν Μονάχου παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα από την Audi.

Η σχέση της Audi με την Μπάγερν Μονάχου κρατά από το 2002, ενώ από το 2011 η αυτοκινητοβιομηχανία κατέχει μερίδιο στο γερμανικό σύλλογο. Κάθε χρόνο η μάρκα από το Ίνγκολσταντ παρέχει στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες τους Βαυαρών εταιρικά αυτοκίνητα.

Τα τελευταία χρόνια τα αυτοκίνητα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικά, σε μία κίνηση της Μπάγερν Μονάχου για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα. Το πιο δημοφιλές μοντέλο για τη σεζόν 2023-2024 αποδείχθηκε το RS e-tron GT, το supercar των 600 ίππων. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που το επέλεξαν είναι οι Μίλερ, Σανέ και Κίμιχ.

Audi Μπάγερν Μονάχου

Αφού ολοκληρώθηκε επιτυχώς το σίριαλ της μεταγραφής του από την Τότεναμ στην Μπάγερν, ο Χάρι Κέιν προτίμησε το ηλεκτρικό SUV Q8 e-tron, το οποίο συνδυάζει μηδενικές εκπομπές ρύπων με πλούσιους χώρους και τετρακίνηση. Ο 30χρονος Άγγλος επιθετικός – όπως και οι συμπαίκτες του – θα μπορεί να φορτίζει το όχημά του τόσο στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν (όπου έχουν τοποθετηθεί 38 ταχυφορτιστές) όσο και στην Allianz Arena (πάνω από 20 ταχυφορτιστές βρίσκονται εκεί).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!