MINI: 64 χρόνια μοναδικής φιλοσοφίας

MINI: 64 χρόνια μοναδικής φιλοσοφίας

Κώστας Παστρίμας
MINI: 64 χρόνια μοναδικής φιλοσοφίας
Η MINI συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία τους χαράσσοντας την ίδια φιλοσοφία που ξεκίνησε πριν από 64 χρόνια.

Όταν ο Σερ Άλεκ Ισιγκόνις το 1959 αποφάσισε να σχεδιάσει το πρώτο Mini είχε στο μυαλό του τον συνδυασμό μικρών διαστάσεων στο εξωτερικό, ευρύχωρη καμπίνα, χαμηλή κατανάλωση και κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά, στοιχεία τα οποία κατάκτησαν τελικά τον κόσμο.

Η ίδια φιλοσοφία συνεχίστηκε και το 2001 στην επανεκκίνηση της μάρκας με την MINI να είναι πλέον σήμερα σε θέση να επιδείξει μια πλήρη γκάμα από εκλεπτυσμένα και τεχνολογικά προηγμένα αυτοκίνητα. Μερικά από αυτά είναι το 3θυρο MINI, το 5θυρο MINI και το MINI Cabrio, όπως και τα premium compact όπως τα MINI Clubman και MINI Countryman. Το καθένα προσφέρει τα δικά του πλεονεκτήματα έχοντας το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Κατά βάση όμως μοιράζονται το DNA της MINI.

miller

Πλέον η MINI έχει χαράξει μια νέα πορεία προς την ηλεκτροκίνηση, κάτι όμως που είχε ξεκινήσει πριν από αρκετά χρόνια. Το 2008 έγινε η αρχή με το MINI E το οποίο άνοιξε έναν νέο δρόμο με περισσότερους από 500 πελάτες να παραλαμβάνουν το ηλεκτρικό MINI για πιλοτική δοκιμή.

Mini

Το 2017 ακολούθησε MINI Cooper SE Countryman ALL4 με εφαρμογή της υβριδικής Plug-In Τεχνολογίας και το 2019 ήρθε το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE να ξεκινήσει μια εποχή ηλεκτροκίνησης για την μάρκα. Η MINI πιέζει συνεχώς προκειμένου τα επόμενα χρόνια να έχει διαθέσιμη μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Mini

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!