Νέα εποχή για τα ηλεκτρικά MINI

Νέα εποχή για τα ηλεκτρικά MINI

Κώστας Παστρίμας
Νέα εποχή για τα ηλεκτρικά MINI
Η MINI παρουσίασε τα νέα ηλεκτρικά Cooper και Countryman, αναβαθμίζοντας την αισθητική και την τεχνολογία των μοντέλων.

Εν αναμονή της Έκθεσης IAA Mobility 2023 στις 5-10 Σεπτεμβρίου η MINI παρουσίασε τα ανανεωμένα αμιγώς ηλεκτρικά Cooper και Countryman. Η νέα οικογένεια MINI μεταφέρει για μια ακόμα φορά τη διασκεδαστική οδήγηση, την εμπειρία χρήστη και το υψηλό αίσθημα ευθύνης της μάρκας σε μια νέα εποχή. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο μετασχηματισμό που αντικατοπτρίζεται στη νέα σχεδιαστική γλώσσα «Charismatic Simplicity» η οποία συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες με τις προοδευτικές καινοτομίες της ΜΙΝΙ.

Τα νέα μοντέλα της MINI μοιράζονται μια καθαρή σχεδίαση που λαμβάνει εξίσου υπόψη τον αστικό χαρακτήρα της μάρκας και το καινοτόμο πνεύμα της κοινότητας MINI. Παράλληλα συνεχίζουν να προσφέρουν την κορυφαία οδηγική αίσθηση που μόνο η MINI έχει πετύχει διατηρώντας το DNA της αναλλοίωτο και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Mini

Το 5ης γενιάς MINI Cooper είναι φυσικά αμιγώς ηλεκτρικό και προσανατολισμένο στην οδηγική απόλαυση. Από την άλλη το αναβαθμισμένο MINI Countryman είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, έχει πιο περιπετειώδη χαρακτήρα και υπόσχεται αυξημένες ανέσεις και δυνατότητες. Εκτός από τα δύο σημαντικά μοντέλα που θα τα δούμε πρώτη φορά στην IAA Mobility 2023 στο Μόναχο, η MINI ετοιμάζει στις αρχές του 2024 να παρουσιάσει και το ανανεωμένο MINI Aceman.

Mini

Η Στέφανι Βούρστ, επικεφαλής της MINI, τόνισε: «Η συνεχιζόμενη υψηλή ζήτηση για τα απαλλαγμένα από εκπομπές ρύπων οχήματα, μας επιβεβαιώνει την πορεία μας προς ένα πλήρως ηλεκτρικό μέλλον. Αυτό αποδεικνύει το άνοιγμα της παγκόσμιας κοινότητας MINI στην ηλεκτρική κινητικότητα και είμαι βέβαιος ότι η νέα γενιά μοντέλων MINI θα αποτελέσει έμπνευση για ακόμα περισσότερους ανθρώπους. Χάρη στην ηλεκτρική αίσθηση go-kart, την εμβυθιστική εμπειρία χρήστη και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα, η νέα οικογένεια MINI είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του αστικού κοινού σε όλο τον κόσμο».

Mini

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!