Επίσημη πρεμιέρα του νέου Renault Scenic (vid)

Επίσημη πρεμιέρα του νέου Renault Scenic (vid)

Κώστας Παστρίμας
Επίσημη πρεμιέρα του νέου Renault Scenic (vid)
Η Renault παρουσίασε στο Μόναχο το νέο της ηλεκτρικό Scenic E-Tech με πρωτοποριακή τεχνολογία και ηχητική επένδυση από τον Ζαν Μισέλ Ζαρ.

Την τιμητική του στην Έκθεση IAA Mobility 2023 στο Μόναχο είχε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Renault. Πρόκειται για το Scenic E-Tech που αποτελεί το πρώτο οικογενειακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας και υπόσχεται να θέσει νέα δεδομένα τόσο στην απόδοση όσο και στην άνεση. Το νέο Scenic βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-EV της Renault και οι άνθρωποι της εταιρεία με περηφάνια τόνισαν ότι είναι το πιο βιώσιμο αυτοκίνητο που έχει βγει από το εργοστάσιο της Κλεόν στη Γαλλία.

Renault

Το καινούριο Renault Scenic E-Tech είναι το πρότυπο της γαλλικής μάρκας στη νέα γενιά μοντέλων με έμφαση στο περιβάλλον, την ασφάλεια και την πολυτέλεια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το νέο Scenic χρησιμοποιεί 24% ανακυκλώσιμα υλικά και σχεδόν το 90% των υλικών, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας, μπορούν να ανακυκλωθούν ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές οδηγίες όσον αφορά τα βιομηχανικά προϊόντα κινητικότητας.

Renault

Η 5η γενιά του Scenic είναι εξοπλισμένη με μια μεγάλη μπαταρία 87 kWh η οποία επιτρέπει μεγάλες και ξέγνοιαστες αποστάσεις της τάξης των 620 χιλιομέτρων. Ο ηλεκτροκινητήρας έχει απόδοση 220 ίππους προσφέροντας πολύ καλές επιδόσεις στο αυτοκίνητο, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό χάρη στην υψηλή τεχνολογία των συστημάτων διαχείρισης της ενέργειας.

Renault

Η Renault έχει φροντίσει επίσης να κάνει το νέο Scenic πολύ ευρύχωρο για τους επιβάτες με ένα πολυτελές εσωτερικό. Παράλληλα, ο χώρος αποσκευών είναι πραγματικά μεγάλος με χωρητικότητα 545 λίτρα, ενώ η τεράστια πανοραμική ηλιοροφή Solarbay εγγυάται ευεξία και χαλαρότητα.

Renault

Αναβαθμισμένα είναι και τα συστήματα συνδεσιμότητας του αυτοκινήτου χάρη στο καινούριο OpenR Link με περισσότερες από 50 εφαρμογές και το κορυφαίο σύστημα ηχητικής σύνθεσης του διάσημου μουσικού Ζαν Μισέλ Ζάαρ.

Δείτε το νέο Scenic.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!