MINI: Για όλους και για όλα το νέο Countryman (vid)

MINI: Για όλους και για όλα το νέο Countryman (vid)

Κώστας Παστρίμας
MINI: Για όλους και για όλα το νέο Countryman (vid)
Το νέο MINI Countryman έχει αποκλειστικό στόχο να προσφέρει άνεση και ασφάλεια στους πιο απαιτητικούς λάτρεις της περιπέτειας.

Το αναβαθμισμένο MINI Countryman έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της άνεσης και της ασφάλειας χωρίς να έχει παραμελήσει την τεχνολογία και την οδηγική απόλαυση που πάντα το έκαναν να ξεχωρίζει. Με μήκος 4.433mm και πλάτος 1.843mm το Countryman είναι ένα κομψό all-rounder και παράλληλα ο καθημερινός σας σύντροφος προσφέροντας άφθονους χώρους.

Η αύξηση του μεταξονίου στα 2.692mm συμβάλλει στην περαιτέρω αναβάθμιση της άνεσης με το εσωτερικό να δείχνει πιο στιβαρό και περιπετειώδες από ποτέ. Η εξωτερική του σχεδίαση από την άλλη έχει ενισχύσει τον περιπετειώδη χαρακτήρα του, προσθέτοντας πολυτέλεια και μινιμαλιστικά στοιχεία που δημιουργούν ένα compact crossover με έντονη προσωπικότητα.

MINI

Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της προσωπικότητας του MINI Countryman είναι οι προβολείς MINI LED με Signature Modes με εξατομικευμένες λειτουργίες φωτισμού. Σημαντική προσθήκη τεχνολογίας είναι επίσης η οθόνη OLED υψηλής ανάλυσης. Όπως και το στρογγυλό όργανο του προηγούμενου μοντέλου, η νέα κεντρική οθόνη αποτελεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα της καμπίνας. Χάρη στο MINI Operating System 9, όλες οι λειτουργίες του οχήματος μπορούν να ελέγχονται διαισθητικά με αφή ή με φωνητικό έλεγχο.

MINI

Η οθόνη στο ανασχεδιασμένο cockpit έχει μετακινηθεί πιο κοντά στους επιβάτες των εμπρός καθισμάτων, για καλύτερη πρόσβαση. Επιπλέον, κάτω από το ταμπλό, η νέας σχεδίασης μπάρα διακοπτών εξασφαλίζει ότι οι διάφορες λειτουργίες πραγματοποιούνται μέσω πέντε διαφορετικών επιλογών. Αυτό επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε σημαντικές λειτουργίες (χειρόφρενο, επιλογέας ταχυτήτων, πλήκτρο start/stop, εναλλαγή experience modes, έλεγχος έντασης ήχου).

miller

Ως γνήσιο MINI, το νέο Countryman είναι άκρως διασκεδαστικό στην οδήγηση διατηρώντας την go-kart αίσθηση οδήγησης. Χάρη στον ισχυρό ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππων και 250 Nm ροπής οι επιδόσεις είναι δυναμικές, ενώ για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει η έκδοση ALL4 με 313 ίππους και 494 Nm ροπής που εξτοξεύει την αδρεναλίνη και τις επιδόσεις στα ύψη.

Το νέο MINI Coutryman είναι το πρώτο MINI που κατασκευάζεται στη Γερμανία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!