Το νέο Peugeot E-3008 πλησιάζει

Το νέο Peugeot E-3008 πλησιάζει

Κώστας Παστρίμας
Το νέο Peugeot E-3008 πλησιάζει
Η Peugeot είναι έτοιμη να παρουσιάσει το καινούριο της ηλεκτρικό E-3008 και έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες.

Το νέο μέλος στην γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της Peugeot είναι το E-3008. Η γαλλική μάρκα έχει δημιουργήσει πολλές προσδοκίες για το ηλεκτρικό premium SUV της το οποίο ο κόσμος του αυτοκινήτου ανυπομονεί επιτέλους να δει. Η αναμονή θα λάβει τέλος στις 12 Σεπτεμβρίου καθώς η Peugeot θα αποκαλύψει σε παγκόσμια παρουσίαση το Next Level E-3008.

Το μοναδικό πράγμα που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Σοσό της Γαλλίας, όπου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση, θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα STLA και επίσης σίγουρα θα είναι πολυτελέστατο. Άλλωστε τα ήδη υπάρχοντα ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας έχουν αποδείξει την αξία τους και έχουν κερδίσει την εύνοια του κοινού.

Peugeot

Όσο για τις επιδόσεις του, το νέο E-3008 χωρίς κάτι να έχει επιβεβαιωθεί αναμένεται να είναι πολύ υψηλές. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες θα παράγουν σχεδόν 390 ίππους, ενώ οι μπαταρίες αναμένεται να είναι χωρητικότητας 60 kWh και 86 kWh.

Peugeot

Από τις λίγες εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Peugeot φαίνεται καθαρά ένα πολύ φουτουριστικό σχέδιο στο νέο E-3008 με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά στοιχεία που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα γαλλικά αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια.

Υπομονή μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου για να μάθουμε τα πάντα για το νέο Peugeot Ε-3008.

Peugeot

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!