Ο γύρος του κόσμου με Ford Explorer

Ο γύρος του κόσμου με Ford Explorer

Κώστας Παστρίμας
Ο γύρος του κόσμου με Ford Explorer
Το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer ξεκινάει ένα επικό ταξίδι με την Λέξι Άλφορντ στο τιμόνι του.

Η γνωστή εξερευνήτρια και ειδική στη δημιουργία ταξιδιωτικού περιεχομένου, Λέξι Άλφορντ έχει γίνει διάσημη για το γεγονός ότι έχει επισκεφτεί όλες τις χώρες του κόσμου σε πολύ νεαρή ηλικία. Αυτήν την εμπειρία της θα τη μεταφέρει στον κόσμο του αυτοκινήτου καθώς ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι με το ηλεκτρικό Ford Explorer.

Η Άλφορντ ξεκίνησε στις 8 Σεπτεμβρίου το εκπληκτικό της ταξίδι «Charge Around The Globe» με αφετηρία τη Νίκαια της Γαλλίας. Θα περιηγηθεί σε έξι ηπείρους και περισσότερες από 30 χώρες σε ένα εγχείρημα που θα αποδείξει τι είναι εφικτό να γίνει με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ενώ ταυτόχρονα ελπίζει να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ford

Το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer, με το οποίο αναχώρησε η Άλφορντ είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο προ-παραγωγής, το οποίο όμως δεν απέχει πολύ από εκείνο που θα μπορούν να αγοράσουν οι πελάτες όταν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι. Χωρίς ειδικές τροποποιήσεις για την αντιμετώπιση των επικείμενων προκλήσεων, θα προσφέρει όχι μόνο την άνεση και τη συνδεσιμότητα, αλλά και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί στο απόλυτο road trip.

Ford

Η Λέξι Άλφορντ δήλωσε πριν την εκκίνηση για το γύρο του κόσμου: «Πρόκειται για ένα επικό αλλά δύσκολο εγχείρημα. Θα είναι σκληρό για το Explorer και με το χρόνο που θα μείνουμε στο δρόμο μόνοι μας θα είναι δύσκολο τόσο για εμένα όσο και για το πλήρωμα υποστήριξης. Ωστόσο, κάθε περιπέτεια που αξίζει τον κόπο πρέπει να έχει προκλήσεις, και ανυπομονώ να εξερευνήσω νέα μέρη και να γνωρίσω τους απίστευτους ανθρώπους τους για να μάθω πώς προσπαθούν να κάνουν το μέρος τους καλύτερο».

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!