Volvo: Ψυχαγωγία για όλους με Prime Video

Volvo: Ψυχαγωγία για όλους με Prime Video

Κώστας Παστρίμας
Volvo: Ψυχαγωγία για όλους με Prime Video
Η Volvo ενσωματώνει τις πλατφόρμες Prime Video και YouTube σε όλα τα νέα της μοντέλα.

Περιμένεις να παραλάβεις το παιδί σου από τη δραστηριότητα ή φορτίζεις το αυτοκίνητο και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Η Volvo δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς καθώς ανακοίνωσε ότι ενσωματώνει σε όλα τα νέα της μοντέλα τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας Prime Video και YouTube.

Ο χρήστης από τις 18 Σεπτεμβρίου θα είναι σε θέση σταδιακά να κάνει λήψη της εφαρμογής Prime Video και αργότερα της εφαρμογής YouTube μέσω του Google Store ως προ εγκατεστημένη εφαρμογή μέσω ασύρματων (over-the-air) ενημερώσεων.

Volvo

Καθώς η ασφάλεια βρίσκεται πάντα στον πυρήνα της δραστηριότητας της εταιρείας, η πρόσβαση σε αναπαραγωγή video θα είναι διαθέσιμη μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι πλήρως ακινητοποιημένο. Η Volvo Cars είναι από τους πρώτους κατασκευαστές που προσφέρουν Prime Video στα αυτοκίνητά τους.

Volvo

Ο Έρικ Σεβέρινσον, Επικεφαλής Νέων Προγραμμάτων στη Volvo Cars: «Η προσθήκη πρόσβασης σε υπηρεσίες όπως το Prime Video και το YouTube στα αυτοκίνητά μας ενισχύει τη συνεχώς διευρυνόμενη λίστα του λογισμικού και των εφαρμογών που διευκολύνουν τη ζωή των οδηγών. Εκπληρώνουμε την υπόσχεσή μας να κατασκευάζουμε αυτοκίνητα που εξελίσσονται μαζί με τους πελάτες μας με την πάροδο του χρόνου».

Βίντεο του νέου EX30.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!