Το πρώτο εξηλεκτρισμένο Ford Ranger είναι γεγονός

Το πρώτο εξηλεκτρισμένο Ford Ranger είναι γεγονός

Κώστας Παστρίμας
Το πρώτο εξηλεκτρισμένο Ford Ranger είναι γεγονός
Η Ford παρουσίασε την plug-In υβριδική έκδοση του Ranger, ενώνοντας την ηλεκτροκίνηση με την περιπέτεια.

Το Ford Ranger χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αγροτικά (pick-up) των τελευταίων ετών. Τόσο στους ιδιώτες όσο και στους επαγγελματίες το Ranger καλύπτει κάθε ανάγκη έχοντας τρομερές δυνατότητες και υψηλού επιπέδου τεχνολογία.

Θέλοντας η Ford να φέρει το Ranger πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση αποφάσισε να δημιουργήσει την πρώτη υβριδική έκδοση του μοντέλου. Το Ford Ranger Plug-In Hybrid δεν συμπληρώνει απλά την γκάμα των Ranger, αλλά είναι το πιο ισχυρό από άποψη ροπής μοντέλο μέχρι στιγμή. Το σύνολο συνδυάζει τον βενζινοκινητήρα EcoBoost 2,3 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος χάρη στην αποτελεσματική μπαταρία είναι σε θέση να χαρίσει ηλεκτρική αυτονομία 45 χιλιομέτρων στο pick up.

Ford

Το Ranger Plug-in Hybrid θα προσφέρει επίσης το Pro Power Onboard, επιτρέποντας στους πελάτες να τροφοδοτούν με ρεύμα ηλεκτρικά εργαλεία και συσκευές υψηλής κατανάλωσης, συνδέοντάς τα σε πρίζες οι οποίες είναι ενσωματωμένες τόσο στην καρότσα φόρτωσης όσο και στην καμπίνα. Επιπλέον, η στοχευμένη μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης με φρένα του Ranger Plug-In Hybrid είναι 3.500 κιλά – ίδια με της υπόλοιπης σειράς.

Ford

Ο Χάνς Σέπ, Γενικός Διευθυντής της Ford Pro, σχολίασε: «Το Ranger Plug-in Hybrid θα βοηθήσει τους πελάτες να προχωρήσουν σε ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και περισσότερες δυνατότητες από ποτέ, διατηρώντας παράλληλα το Ranger στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και στην κορυφή στην κατηγορία των μεσαίων pick-up. Το Ranger Plug-in Hybrid συνδυάζει τα καλύτερα δύο κόσμων και είναι η καλύτερη λύση για δουλειά, παιχνίδι και οικογένεια - προσφέροντας ηλεκτρική οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων για μικρά ταξίδια ή υβριδικές επιδόσεις που προσφέρουν απίστευτες δυνατότητες εκτός δρόμου, ωφέλιμου φορτίου και ρυμούλκησης».

fo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!