Skoda: Από το κρύο στη ζέστη τα νέα Kodiaq και Superb (vid)

Skoda: Από το κρύο στη ζέστη τα νέα Kodiaq και Superb (vid)

Newsroom
Skoda: Από το κρύο στη ζέστη τα νέα Kodiaq και Superb (vid)
Τα δύο μεγάλα Skoda θα αποκαλυφθούν πλήρως μέσα στο φθινόπωρο.

Τα νέα Kodiaq και Superb ολοκλήρωσαν με επιτυχία το απαιτητικό πρόγραμμα δοκιμών εξέλιξης. Τα μεγάλα μοντέλα της Skoda θα παρουσιαστούν επίσημα εντός του φθινοπώρου και μέχρι τότε φέρουν το καμουφλάζ που κρύβει σχεδιαστικές τους λεπτομέρειες.

Μέσα σε μία διετία, τα αυτοκίνητα δοκιμών διένυσαν συνδυαστικά πάνω από 1 εκατ. χιλιόμετρα, σε θερμοκρασίες από -30 έως 50 °C, Από τον Αρκτικό Κύκλο έως την έρημο της Αριζόνα. Οι δοκιμές περιλάμβαναν επίσης τη ρυμούλκηση τρέιλερ σε ορεινές διαδρομές και τη φόρτιση της μπαταρίας των εκδόσεων plug in hybrid.

Η τέταρτη γενιά του Superb καθώς και η δεύτερη του Kodiaq θα εφοδιάζονται με ανανεωμένη οικογένεια κινητήρων, τόσο βενζίνης όσο και diesel. Μάλιστα θα προσφέρονται και σε υβριδικές εκδόσεις, τεχνολογίας είτε mild hybrid είτε plug-in hybrid. Οι αλλαγές θα αφορούν επίσης τη σχεδίαση του αμαξώματος, την εικόνα του εσωτερικού και τα συστήματα άνεσης, ασφάλειας, συνδεσιμότητας. Το νέο Superb (διαθέσιμο σε sedan και station wagon) θα κατασκευάζεται στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας και το νέο Kodiaq στο Κβάσινι της Τσεχίας.

Στην Αθήνα το εντυπωσιακό Skoda VISION 7S: Πού θα το δείτε

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!