Δείτε την Lamborghini Revuelto να καίει λάστιχο στην πίστα (vid)

Δείτε την Lamborghini Revuelto να καίει λάστιχο στην πίστα (vid)

Κώστας Παστρίμας
Δείτε την Lamborghini Revuelto να καίει λάστιχο στην πίστα (vid)
Δείτε τη δαιμονισμένη Lamborghini Revuelto των 1.001 ίππων να κάνει τρέλες στην πίστα.

Ίσως το πιο εντυπωσιακό αυτοκίνητο της Lamborghini τα τελευταία χρόνια είναι η Revuelto. Το εκρηκτικό supercar από την Ιταλία παρότι έχει περάσει στην εποχή του εξηλεκτρισμού παραμένει συναρπαστικό με τον V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων να αποδίδει 1.015 ίππους, με τη βοήθεια όμως τριών ηλεκτροκινητήρων.

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο διαδίκτυο που εμφανίζεται η Revuelto στην πίστα Autodromo Piero Taruffi (Βαλελούνγκα) στη Ρώμη να κάνει όργια. Στο τιμόνι της Lambo βρίσκεται ο έμπειρος Αντρέα Καλνταρέλι, μέλος του Lamborghini Squadra Corse και νικητής του GT World Challenge Europe.

Lamborghini

Μετά από μερικούς γύρους στην πίστα ο Ιταλός οδηγός δηλώνει εντυπωσιασμένος με τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, με την απόδοση του κινητήρα και την αμεσότητα του κιβωτίου ταχυτήτων. Εύκολα μπορείς να κάνεις... παρανομίες με την Revuelto και να αισθανθείς άνετα πιέζοντας το γκάζι ακόμα περισσότερο για να βρεις τα όρια.

Lamborghini

Θυμίζουμε ότι η Revuelto είναι από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα στην ιστορία της Lamborghini καθώς τις δυο χρονιές της κυκλοφορίας της έχει εξαντληθεί. Και μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με 0-100Km/h σε 2,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 350Km/h.

Δείτε τον Καλνταρέλι να διασκεδάζει με την Lamborghini Revuelto.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!