Σταρ του σινεμά η Cupra

Σταρ του σινεμά η Cupra

Κώστας Παστρίμας
Σταρ του σινεμά η Cupra
Η Cupra DarkRebel θα πρωταγωνιστήσει στο Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου Sitges

Τα αυτοκίνητα της Cupra τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζουν για τον φουτουριστικό, τολμηρό σχεδιασμό τους που ξεφεύγει από τα τετριμμένα της αυτοκίνησης. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εταιρεία έχει αποκτήσει συμπάθειες στον χώρο του κινηματογράφου και έχει ξεκινήσει συνεργασίες στον κόσμο της μεγάλης οθόνης.

Μία από αυτές τις συνεργασίες θα ξεδιπλωθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου Sitges το οποίο πραγματοποιείται μέσα στον Οκτώβριο. H συνεργασία της Cupra με το φεστιβάλ επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά τη δέσμευσή της να εμπνεύσει και να ξεπεράσει τα όρια. Για τον λόγο αυτό, τα αυτοκίνητα της Cupra θα στελεχώσουν το στόλο για τις ανάγκες μεταφοράς στην εκδήλωση και θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να πάρουν μέρος σε μία αποκλειστική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

cupra

Το Cupra DarkRebel είναι το πρωτότυπο αυτοκίνητο που γεννήθηκε μέσα από τη συνεργασία με την Cupra Tribe μέσω του Hyper Configuration της μάρκας. Περισσότερες από 270.000 διαμορφώσεις πραγματοποιήθηκαν και συντέλεσαν στα χαρακτηριστικά και στη σχεδίαση του αυτοκινήτου, το οποίο αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο μήνα στην Έκθεση του Μονάχου.

cupra

Το CUPRA DarkRebel εκπροσωπεί την ασυμβίβαστη προσέγγιση της μάρκας και ταιριάζει απόλυτα με τον στόχο του φεστιβάλ που απευθύνεται στον φανταστικό κινηματογράφο. O Σβεν Σούβιρθ, COO της Cupra, σχολίασε: «Η συνεργασία μας με το Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να υπογραμμίσουμε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία που χαρακτηρίζει την Cupra. Αυτή τη χρονιά το
φεστιβάλ θα προβάλει μία σειρά δραστηριοτήτων της Cupra, που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με την μάρκα και να ανακαλύψουν περισσότερα για τα μοντέλα μας, καθώς επίσης και να απολαύσουν μοναδικές και ξεχωριστές εμπειρίες»
.

cupra

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!