Η επόμενη Porsche Macan θα είναι ηλεκτρική

Η επόμενη Porsche Macan θα είναι ηλεκτρική

Κώστας Παστρίμας
Η επόμενη Porsche Macan θα είναι ηλεκτρική
Η Porsche είναι έτοιμη να παρουσιάσει την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του premium SUV Macan.

Πολλές φορές φέτος έχουμε συναντήσει στο διαδίκτυο κατασκοπευτικές εικόνες της επερχόμενης Porsche Macan. Το μικρότερο SUV της Porsche εκτός από τις υβριδικές εκδόσεις θα παρουσιαστεί και ως αμιγώς ηλεκτρικό βάζοντας βασικό στόχο να κοντράρει στα ίσια την Tesla Model Y.

Στις πιο πρόσφατες εικόνες που διέρρευσαν το αυτοκίνητο μοιάζει πολύ με την υβριδική Macan καθώς είναι βασισμένη στην πλατφόρμα PEE όπως και το Audi Q6 e-tron. Τα φωτιστικά σώματα προέρχονται από την Taycan και τη μάσκα εμπρός έχει διάσπαρτες εισαγωγές αέρα. Το καπό είναι ελαφρώς πιο φουσκωμένο σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις, ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι πιο λεπτά και σπορ.

porsche

Η νέα Macan αναμένεται να χρησιμοποιεί την τελευταίας γενιάς ηλεκτρική πλατφόρμα του ομίλου με την απόδοση να υπολογίζεται στους 600 ίππους και την ροπή κοντά στα 1.000 Nm. Αυτό σημαίνει ότι η ηλεκτρική Macan θα είναι η πιο ισχυρή στην γκάμα του μοντέλου αφού η επόμενη ισχυρότερη GTS αποδίδει 440 ίππους.

porsche

Πληροφορίες για το εσωτερικό δεν έχουν γίνει γνωστές παρά μόνο για την οθόνη η οποία θα επεκτείνεται σε όλο το μήκος του ταμπλό. Η νέα Porsche Macan αναμένεται να παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες και σίγουρα είναι ένα αυτοκίνητο που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!