Ετοιμοπαράδοτο το Renault Express Van

Ετοιμοπαράδοτο το Renault Express Van

Κώστας Παστρίμας
Ετοιμοπαράδοτο το Renault Express Van
Η Renault κάνει το νέο Express van ακαταμάχητο με μια νέα προσφορά και ετοιμοπαράδοτο σε 48 ώρες.

Το Renault Express είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα van την Ελλάδα έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο καθημερινό στίβο της επαγγελματικής «μάχης». Το ανανεωμένο γαλλικό επαγγελματικό έχει πλέον ανεβάσει τον πήχη σε όλους τους τομείς και συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του δίνοντας χέρι βοηθείας στους επαγγελματίες.

Η Renault αποφάσισε να κάνει ακόμα πιο δελεαστική την απόκτηση του νέου Express δημιουργώντας μια ακαταμάχητη προσφορά. Πλέον, το Express είναι ετοιμοπαράδοτο σε 48 ώρες, ενώ ο ενδιαφερόμενος μπορεί να το γνωρίσει, να το οδηγήσει σε όλο το δίκτυο Renault και να το αποκτήσει, εκμεταλλευόμενος μια δυνατή προσφορά. Το ελαφρύ επαγγελματικό καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000Km, αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια.

Renault

Το Renault Express έρχεται με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με απόδοση 75 και 95 ίππων (220 Nm και 240 Nm ροπής αντίστοιχα), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι διαθέτει τις καλύτερες αναλογίες στην κατηγορία του, με 1,91m μήκος χώρου φόρτωσης και πλευρική συρόμενη πόρτα πλάτους 716mm, που είναι η καλύτερη τιμή στην κατηγορία του. Επιπλέον, προσφέρει ωφέλιμο φορτίο 650 κιλών. Παράλληλα, το Express Van προσφέρει κορυφαία χωρητικότητας αποθήκευσης στην καμπίνα και μέγιστο όγκο φόρτωσης που φτάνει τα 3,79 κ.μ.

Renault

Στον βασικό εξοπλισμό βρίσκονται πολλά καινοτόμα στοιχεία εξοπλισμού όπως το Wide View Mirror, το οποίο εξαλείφει τα τυφλά σημεία. Παράλληλα, το επαγγελματικό μοντέλο είναι εφοδιασμένο με Cruise control και Speed limiter, με χειριστήρια στο τιμόνι, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, αισθητήρες βροχής και προβολείς ομίχλης, αλλά και σύστημα Multimedia EASY LINK, κάμερα οπισθοπορείας και smartphone mirroring.

Το Renault Express είναι διαθέσιμο για test drive στο δίκτυο της Renault και ετοιμοπαράδοτο μέσα σε 48 ώρες.

Renault

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!