Ford Tourneo Custom: Εργαλείο πολλαπλών χρήσεων

Ford Tourneo Custom: Εργαλείο πολλαπλών χρήσεων

Κώστας Παστρίμας
Ford Tourneo Custom: Εργαλείο πολλαπλών χρήσεων
Το καινούριο Tourneo Custom της Ford καλύπτει τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών χάρη στην ανώτερη τεχνολογία και την πλήρη προσαρμοστικότητά του.

Το καινούριο Ford Tourneo Custom έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει από ανήσυχους ιδιώτες που λατρεύουν τα άνετα ταξίδια και τις περιπέτειες στη φύση, μέχρι επαγγελματίες που θα επωφεληθούν από τις τεχνολογίες, τον μεγάλο χώρο αποθήκευσης και την επιλογή μεταφοράς έως και 9 ατόμων.

Ένα στοιχείο που πρόσθεσε η Ford στο νέο μοντέλο είναι η πολυτέλεια με πολλά premium χαρακτηριστικά να έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Μερικά από αυτά είναι τα εξαιρετικά ευέλικτα πίσω καθίσματα που εδράζονται σε ράγες, τις πόρτες που ανοίγουν και κλείνουν ηλεκτρικά (hand-free), το ηχοσυστήμα B&O, την πανοραμική γυάλινη οροφή και ενός καινοτόμου τιμονιού με στεφάνη που μπορεί να ανακληθεί για τη δημιουργία ενός τραπεζιού ή μιας βολικής επιφάνειας εργασίας.

Ford

Ο Χανς Σέπ, Γενικός Διευθυντής της Ford Pro, σχολίασε: «Είτε πρόκειται για ένα οικογενειακό ταξίδι γεμάτο δράση το Σαββατοκύριακο, είτε για μεταφορά στελεχών στο αεροδρόμιο με στυλ, άνεση και φινέτσα, η προηγμένη συνδεσιμότητα, η σχεδίαση αιχμής και τα νέα πολυτελή χαρακτηριστικά καθιστούν το Tourneo Custom μία συναρπαστική επιλογή».

Ford

Το νέο μοντέλο διατίθεται σε έκδοση diesel με το σύνολο EcoBlue της Ford που αποδίδει 136 ίππους, 150 ίππους και 170 ίππους. Επιπλέον υπάρχει επιλογή plug-in υβριδικό για πρώτη φορά, ακόμα και ως αμιγώς ηλεκτρικό στην έκδοση E-Tourneo Custom με ηλεκτροκινητήρα 160 kW και μπαταρία 64 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως 325 km.

Ford

Τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα βρίσκονται ήδη στην παραγωγή και οι πελάτες μπορούν τώρα να παραγγείλουν το ολοκαίνουργιο Tourneo Custom PHEV για παράδοση από την άνοιξη του 2024. Το E-Tourneo Custom θα ακολουθήσει το καλοκαίρι του 2024.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!