Ford Transit Custom: Το δεξί χέρι του επαγγελματία

Ford Transit Custom: Το δεξί χέρι του επαγγελματία

Κώστας Παστρίμας
Ford Transit Custom: Το δεξί χέρι του επαγγελματία
Το καινούριο Ford Transit Custom έρχεται για να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία του επαγγελματικού van στην Ευρώπη.

Το Ford Transit δεν είναι κάποιο τυχαίο μοντέλο της Ford στην κατηγορία των van. Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα επαγγελματικά οχήματα σε όλο τον κόσμο το οποίο έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με εταιρείες και επαγγελματίες. Η νέα γενιά του Transit Custom είναι πλήρως ενσωματωμένη στο ψηφιακό οικοσύστημα λογισμικού και υπηρεσιών της Ford Pro προκειμένου να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος ιδιοκτησίας, να λειτουργούν πιο αποδοτικά και να απλοποιήσουν τη διαχείριση των επαγγελματικών οχημάτων τους.

Ford

Η πλατφόρμα πάνω στην οποία κατασκευάστηκε το νέο Transit είναι εντελώς καινούρια και έχει δοθεί έμφαση στη χρηστικότητα και την ευκολία του οδηγού να έχει πρόσβαση σε όλα με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ford ζήτησε τη βοήθεια των πιστών πελατών της προκειμένου να σχεδιάσει το επόμενο Transit καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών τους στη διάρκεια της μάχης στον επαγγελματικό στίβο.

Ford

Ανάμεσα στα στοιχεία που κάνουν το νέο Transit Custom να ξεχωρίζει είναι το καινοτόμο ανακλινόμενο τιμόνι, το Delivery Assist που εξοικονομεί χρόνο, οι ψηφιοποιημένες μετατροπές με το σύστημα Upfit Integration System, η νέα τεχνολογία ασφαλείας Exit Warning και η ευέλικτη έκδοση αμαξώματος MultiCab. Επιπλέον, το νέο van είναι πλήρως ενσωματωμένο στην πλατφόρμα λογισμικού και συνδεδεμένων υπηρεσιών της Ford Pro, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων διαχείρισης της Ford Pro Telematics, την εφαρμογή FordPass Pro app και το συνδεδεμένο σύστημα χρόνου λειτουργίας FORDLiive.

Ford

Όσο για τα μηχανικά σύνολα, η Ford έχει εξοπλίσει το νέο Transit Custom με πετρελαιοκινητήρες EcoBlue που αποδίδουν 110, 136, 150 ή 170 ίππους και συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Παράλληλα είναι διαθέσιμο το υβριδικό Plug-In μοντέλο με θερμικό κινητήρα 2.5 λίτρων, ηλεκτροκινητήρα 2,3 kW και μπαταρία 11,8 kWh με συνολική ισχύ 232 ίππους. Αργότερα στο 2024 θα είναι διαθέσιμη και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση E-Transit Custom.

Ford

Ο Χανς Σεπ, επικεφαλής της Ford Pro, τόνισε: «Το νέο μας Transit Custom έχει μπροστά του ένα δύσκολο έργο αποτελώντας το κορυφαίο σε πωλήσεις van στην Ευρώπη και το περσινό best-seller συνολικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Γι' αυτό κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρουμε ένα ακόμη τεράστιο άλμα προς τα εμπρός για τους πελάτες μας. Η ριζικά νέα σχεδίαση του Transit Custom, το απαράμιλλο συνδεδεμένο οικοσύστημα και οι καινοτόμες εμπειρίες των πελατών θα επαναπροσδιορίσουν την έννοια της παραγωγικότητας στη νέα συνδεδεμένη εποχή».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!