Το Ford Fiesta δηλώνει «παρών»

Το Ford Fiesta δηλώνει «παρών»

Κώστας Παστρίμας
Το Ford Fiesta δηλώνει «παρών»
Το αγαπημένο Ford Fiesta είναι ακόμα εδώ καλύτερο από ποτέ και με δελεαστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Το Ford Fiesta παραμένει ένα από τα αγαπημένα supermini στην Ελλάδα έχοντας κερδίσει το κοινό με την ποιότητα, την αξιοπιστία και φυσικά την μοναδική οδηγική του συμπεριφορά. Η Ford θέλει πάντα να δίνει στο Fiesta ώθηση για να το φέρει σε ακόμα περισσότερα γκαράζ και αυτήν τη φορά το κάνει με ένα δυνατό χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Σήμερα λοιπόν, η Ford προσφέρει το Fiesta σε συνδυασμό με τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance για τους πελάτες λιανικής που εξασφαλίζουν μοναδική ευελιξία και προνόμια και μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες. Τα προγράμματα αυτά προβλέπουν χρηματοδότηση με προκαταβολή 20% που ξεκινά από 4.500€ και χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο 2,99%.

Ford

Πιο συγκεκριμένα, στην έκδοση Ford Fiesta 1.0L 125 PS mHEV ST-Line με αρχική αξία 22.502 ευρώ ο αγοραστής με προκαταβολή 4.500 ευρώ θα λάβει χρηματοδότηση 60 μηνών με δόση 328 ευρώ, επιτόκιο 2,99% και εγγύηση 8 ετών. Επιπλέον η συγκεκριμένη εγγύηση είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, όπως και για κάθε άλλο μοντέλο της γκάμας Ford.

Ford

Το Ford Fiesta 1.0L 125 PS mHEV ST-Line είναι εξοπλισμένο με τον τρικύλινδρο κινητήρα EcoBoost 1.0 λίτρου ο οποίος αποδίδει 125 ίππους. Διαθέτει ήπια υβριδικό σύστημα 48V που κρατάει χαμηλά την κατανάλωση, ενώ το κιβώτιο μπορεί να είναι μηχανικό 6τάχυτο ή αυτόματο 7τάχυτο Powershift. Οι προηγμένες τεχνολογίες του Ford Fiesta περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το Adaptive Cruise Control με Stop & Go, αναγνώριση οδικών σημάτων Speed Sign Recognition, Collision Mitigation, Lane-Keeping Aid και Pre-Collision Assist με Active Braking.

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!