Με ανταγωνιστική τιμή το νέο Audi Q4 e-tron

Με ανταγωνιστική τιμή το νέο Audi Q4 e-tron

Κώστας Παστρίμας
Με ανταγωνιστική τιμή το νέο Audi Q4 e-tron
Το αναβαθμισμένο Audi Q4 e-tron εκτός από καινούρια στοιχεία, έχει και νέα ανταγωνιστική τιμή.

Η Audi δεν σταματάει να αναβαθμίζει τα ποιοτικά της ηλεκτρικά μοντέλα e-tron δίνοντάς τους συνεχώς νέα ώθηση για να διατηρηθούν στην κορυφή. Το νέο Q4 e-tron δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση με την Audi να έχει ενισχύσει τις επιδόσεις του, τον εξοπλισμό και παράλληλα να έχει μια εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή.

Audi

Οι νέες εκδόσεις του ηλεκτρικού SUV της γερμανικής μάρκας διαθέτουν νέα μπαταρία με ακόμα καλύτερη χημική σύνθεση και συνολική ενεργειακή χωρητικότητα 82 kWh. H μπαταρία εξασφαλίζει ταχύτερη φόρτιση, με 135 kWh στα μοντέλα με κίνηση στους πίσω τροχούς και με έως και 175 kWh στα quattro. Αυτό μεταφράζεται σε φόρτιση από το 10 έως το 80% σε μόλις 28 λεπτά.

Audi

Στον τομέα των επιδόσεων, τα Q4 45 e-tron και Q4 Sportback 45 e-tron με κίνηση στους πίσω τροχούς αποδίδουν 286 ίππους και επιταχύνουν από στάση έως τα 100Km/h σε 6,7 δευτερόλεπτα. Στα Q4 45 e-tron quattro και Q4 Sportback 45 e-tron quattro η απόδοση φτάνει τα 286 ίππους και το 0-100Km/h ολοκληρώνεται σε 6,6 δευτερόλεπτα. Τα Q4 55 e-tron quattro και Q4 Sportback e-tron quattro αποδίδουν 340 ίππους και επιταχύνουν από στάση έως τα 100Km/h σε μόλις 5,4 δευτερόλεπτα.

Audi

Οι νέες εκδόσεις του Audi Q4 e-tron έχουν ακόμα πιο πλούσιο βασικό εξοπλισμό και όλη η γκάμα διατίθεται σε
ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Οι τιμές και οι εκδόσεις του νέου Audi Q4 e-tron.

Audi

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!