Διψάει για περιπέτεια το ηλεκτρικό MINI Countryman SE ALL4

Διψάει για περιπέτεια το ηλεκτρικό MINI Countryman SE ALL4

Κώστας Παστρίμας
Διψάει για περιπέτεια το ηλεκτρικό MINI Countryman SE ALL4
Η MINI ανεβάζει την αδρεναλίνη με το ταλαντούχο νέο αμιγώς ηλεκτρικό Countryman SE ALL4.

Η κορυφαία έκδοση του νέου ηλεκτρικού MINI Countryman σχεδιάστηκε προκειμένου να απελευθερώσει τους οδηγούς και να τους φέρει πιο κοντά στη φύση και την περιπέτεια. Το αμιγώς ηλεκτρικό Countryman SE ALL4 είναι έτοιμο να ανοίξει νέους δρόμους έχοντας στιβαρό αμάξωμα, μελετημένες αναρτήσεις και φυσικά την κορυφαία τεχνολογία ηλεκτροκίνησης.

Δύο ισχυροί ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνολικά 313 ίππους και 494 Nm ροπής υποστηρίζουν το MINI Countryman SE ALL4 σε όλα τα εδάφη. Οι επιδόσεις είναι πραγματικά εκρηκτικές με τα 0-100 km/h να επιτυγχάνονται σε 5,6 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 180 km/h.

Mini

Η μπαταρία έχει ενεργειακό περιεχόμενο 66,45 kWh και με ταχεία φόρτιση συνεχούς ρεύματος (DC) έως και 130 kW, αρκούν μόλις 30 λεπτά για την πλήρωση της μπαταρίας από το 10% στο 80%. Για πρώτη φορά, το νέο MINI Countryman SE ALL4 μπορεί να φορτιστεί με το σύστημα Plug & Charge που αναγνωρίζει δημόσιους σταθμούς φόρτισης χωρίς πρόσθετη εξουσιοδότηση και ξεκινά αυτόματα τη διαδικασία φόρτισης στους κατάλληλους σταθμούς.

Mini

Πολύ σημαντικό στοιχείο του νέου MINI είναι τα καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης. Με το Driving Assistant Professional, το MINI Countryman SE ALL4 προσφέρει για πρώτη φορά μερικώς αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 2 σε διαδρομές που μοιάζουν με αυτοκινητόδρομο. Το σύστημα τετρακίνησης ALL4 υποστηρίζει κάθε όρεξη του οδηγού για εξερεύνηση, ενώ οι χαρακτηριστικές ζάντες ελαφρού κράματος διαστάσεων έως 20 ιντσών, είναι βελτιστοποιημένες αεροδυναμικά, όπως και ολόκληρο το αμάξωμα.

Mini

Τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού προσδίδουν νότες εξατομίκευσης και τονίζουν διαφορετικά χαρακτηριστικά του οχήματος με κομψά εξωτερικά και εσωτερικά στοιχεία. Το MINI Countryman SE ALL4 υποδέχεται για πρώτη φορά τη νέα απόχρωση Vibrant Silver στην γκάμα των οροφών MINI με χρωματική αντίθεση.

Mini

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!